Lindahls Kvarg

High on Life

​Godmorgon!

Idag skulle jag kliva upp 04:30 och bege mig mot jobbet. Men jag hade bara lyckats skrapa ihop 2,5 timmes sömn tills dess, på grund av att jag vaknade flera gånger och hade svårt att somna om, så jag behövde sätta hälsan i första rummet och stannade därför hemma.

Nu ska jag istället äta frukost och sedan öppna upp skolböckerna. Till frukost ska jag testa Lindahls nya kvarg, spännande! Sedan blir det självklart en NOCCO och lite frukt. Mumms säger jag bara! Har ni provat Lindahls nya kvarg sorter? Annars måste ni utmana smaklökarna och testa.

Igår blev det inget gym eftersom jag hade träningsvärk genom hela kroppen. Så istället för att bege mig till SATS så gick jag ut på en längre kvällspromenad. Det var jätteskönt att få röra på kroppen eftersom jag hade suttit stilla och pluggat hela dagen. Jag har tenta om en vecka och pushar mig därför till att plugga så mycket som jag bara hinner med tills dess, men idag ska jag förhoppningsvis hinna gymma. Min utbildning måste jag prioritera först men jag vill helst inte lägga två vilodagar efter varandra. Så vi får se helt enkelt.

Prioritering just nu:

1. Skolan

2. Gymmet

3. Familj och Vänner

4. Jobbet

No Comments Yet
  1. Det är inte riktigt så jag menar. Jag måste prioritera mitt välmående, vilket jag kan göra genom att träna. För att klara studierna måste jag må bra! Och jag mår bättre av tex en promenad eller ett träningspass än vad jag gör att att käka kladdkaka på ett fik. 😊

  2. Förstår hur du menar! Svårt med balans eftersom alla punkter gör livspusslet svårt😁 men det allra bästa är ju om man lyckas få med sig en favvis på promenaden eller som middagssällis, två flugor i en smäll! 🙆

bbb