F*cking j*vla smoothie

När jag blickar tillbaka på gårdagen så var den egentligen helt okej, men under dagens gång hamnade jag om och om i jobbiga svackor. Jag antar att det är den tiden av månaden, men det kändes som att små saker tog sjukt mycket längre tid än vanligt och att allt krånglades till.

Efter att jag hade gymmat var jag sugen på att göra en smoothie och smet in på Ica för att köpa lite frukt. Samtidigt som jag började virvla ihop smoothien bryggde jag dock även kaffe, hur jag kom på den idén vet jag inte riktigt. Dessutom bestämde jag mig för att ställa in smoothien i kylskåpet för att gå och tvätta håret, men först och främst dricka mitt svarta kaffe. Haha, Ni hör ju redan här hur förvirrad jag kände mig.

När jag väl kom ut ur duschen var jag inte alls sugen på en smoothie, men eftersom jag hade lagt så mycket möda på den fick den ändå slinka ned till magen. På kuppen av allt blev jag tokuppblåst i magen. Sura miner livades iallafall upp med att kvällen avslutades med en påse naturgodis, plugg och serie-tittande.

Idag kan jag däremot till 100% säga att det kommer bli en klarare och bättre dag, ha det bra. PUSS & KRAM

Sporthälsa bbb