Eat according to your goals

Mitt mål när det kommer till träning och välmående är att dels känna mig vältränad. stark och vara fysiskt uthållig men dessutom vill jag vara pigg, glad och lycklig.

Olika livsmedel består av olika komponenter, kolhydrater, protein, fett, mineraler osv. Jag tror starkt på att vi behöver alla delar för att kunna leva ett friskt och välfungerande liv. Därav vill jag äta alla komponenter, men av de rätta sorterna, dvs. rätt sorts fett, rätt sorts kolhydrater och rätt sorts protein. Självfallet är det omöjligt att alltid lyckas få in rätt sorts energi vid rätt tillfälle, men det är det som jag strävar efter.

​Att leva ett fungerande liv där jag känner mig pigg, glad och lycklig innebär inte bara att jag ska begränsa mig själv, tänka efter vad jag ska äta och att ständigt väga för och nackdelar med olika livsmedel innan dom får komma in i min kropp. Man skulle kunna säga att ibland måste man få äta för själen. Därför går jag inte på någon specifik diet med begränsningar, jag äter både nyttigt och onyttigt men försöker lägga ribban på en bra nivå så att min kropp kan prestera utifrån de förutsättningar som jag bestämmer.

No Comments Yet

Comments are closed

bbb