Att äta eller att inte äta? – det är frågan

Frukost och promenad

Godmorgon!

Igår hade jag en extremt mysig och peppande dag! Det hela började med en frukost och en promenad där jag hämtade ut ett paket samt lämnade ett annat. Därefter åt jag lax till lunch och pluggade en sväng i solskenet. Efter lunch tog jag mig in till city och hade en mysig glassdejt med en fin kompis.

Bibimbap

Jag skulle egentligen träna efter det och sedan åka hem och äta middag men ett spontant sms från F ändrade på saken. Istället åkte jag ned till Årsta där vi skulle hitta en restaurang, helst med uteservering. Det är så svårt att hitta rätt ställe, det ska vara rätt prisklass, miljö, gott och nyttigt. Har ni några tips på hur ni brukar tänka? Jag tycker att det är en jobbig känsla att sitta i en mysig miljö, ha en trevlig stund, men maten är helt off när det kommer till mina värderingar eller måltidsplan. Självfallet försöker jag mota bort tankarna och njuta, men jag önskar att restauranger kunde erbjuda nyttigare mat eller valet av mindre portioner. Det är irriterande att behöva slänga mat, och det känns fel att behöva trycka i sig mat då man redan är mätt.

Igår gick vi till ett asiatiskt ställe där jag beställde bibimbap. Det var ett bra val! Både gott, prisvärt och relativt nyttigt, hoppas jag. Min middag bestod av kyckling, massa grönsaker och ris. Portionen var fortfarande väldigt stor, med ca 4 dl ris i botten av tallriken, men jag åt endast den mängd ris som jag brukar ät i normala fall. Absolut kommer man behöva kompromissa, man får hoppas att kompromissen blir till sin egen fördel.

Back attack and abs

No Comments Yet
Sporthälsa bbb