Korrekt Militärpress

Godmorgon!

Idag är jag fnissigt trött och har dansat runt i mitt kök hela morgonen till låten 7 Years – Lukas Graham. Igår kväll jobbade jag på skolan och var inte i säng förrens kl 01:30, om en halvtimme ska jag ha dugga så ja det har inte blivit mycket sömn, men det får jag väl ta igen ikväll. Jag har hur som helst laddat upp på bästa sätt inför dagen med en NOCCO i hösta hugg och havregrynsgröt med en skopa Bio-colostrum i.

Igår hade jag ett väldigt bra träningspass för axlarna och magen. Jag värme upp musklerna med basövnigar och fortsatte sedan med andra övningar.
Jag la mycket focus på militärpress och fick till väldigt bra lyft.

Militärpress 

Stå med fötterna axelbrett isär.
Greppa stången lite mer än axelbrett.
Låt stången hamna i höjd med nyckelbenen.
Pressa upp stången tills armarna är helt utsträckta.
Svanka inte och se till så att bålen är spänd genom hela lyftet.
Sänk ner stången till utgångsläge (nyckelben) och repetera.

Inga kommentarer