200-399

nyttig nutella

Nyttig nutella – recept

Drömmer du om nyttig nutella, som både smakar fantastiskt och är fullproppad med näring? Du…

Trendiga tacos med fisk eller kyckling – recept

Trendiga tacos med fisk eller kyckling – recept

Tacos – vad är mer tacksamt att bjuda på inför helgen? Inga sura miner när alla själva kan kombinera sin måltid och dessutom kan ni göra hackandet av ingredienser till en mysig stund ihop. Här recept på nutidens trendiga varianter – Tacos med fisk eller kyckling.

Saffranssnurror med vit choklad – recept

Saffranssnurror med vit choklad – recept

Julen närmar sig med stormsteg och med den allt smarrigt saffransbröd. Här tjuvstartar vi med ett extra lyxigt recept på saffranssnurror med vit choklad och pinjenötter. En sagolik smakkombination.

Bön- och bananbröd med pepparkakssmak

Bön- och bananbröd – Petter Mennings återhämtningsmål vinnande recept

Du måste inte ta tillskott av proteinpulver för att maximera din återhämtning efter träningen – prova elitkanotisten Petter Mennings vinnande recept på bön- och bananbröd. Snabbt och enkelt att mixa ihop till ett bröd med optimal sammansättning av protein, kolhydrater och fett. Perfekt att fylla på energidepåerna med inför- eller efter din träning. Dessutom fantastiskt gott och smidigt att ha med när du är på språng.

Söta veganska chokladcupcakes med avokado- och limefrosting

Söta veganska chokladcupcakes med avokado- och limefrosting – raw recept utan socker

När du är sugen på något litet och sött är dessa veganska chokladcupcakes toppade med avokado- och limefrosting det perfekta. Passande för alla slags livsnjutare, även dig som är vegan, glutenintollerant eller vill dra ner på vitt socker. Provbaka Skippa Sockret-Martinas recept för en härlig munsbit med optimal balans mellan sötma och syra.

Pumpasoppa med rökiga morotschips

Pumpasoppa med rökiga morotschips – veckans Meat Free Monday-recept

Låt oss bjuda på en värmande, smakrik och klimatsmart pumpasoppa till Meat Free Monday-middag! Att äta miljövänligt och vegetariskt är varken dyrt eller svårt. Anpassa det du äter efter råvaror som har säsong och låt dessa utgöra basen i din matlagning. Just nu bland annat pumpa och potatis här i Sverige. Och vad passar bättre i höstkylan än soppa? Prova Derins goda pumpasoppa, toppad med krispiga morotschips.