Katabol semester!?

Dom åt och dom drack tills byxorna sprack

Efter en vecka bland palmerna, med god mat och en del alkohol kan man ju undra vad som har hänt med kroppen.

Tre träningspass i gymmet och flertalet promenad har vi hunnit med under tiden här. Hela veckan har allt känts bra förutom en dag då jag kände mig tung och uppblåst.

Srtyrketräning/ konditionsträning

När man dricker alkohol hamnar kroppen i ett nedbrytningsläge, beroende på hur mycket man dricker antar jag att det blir desto jobbigare för kroppen att återhämta sig.

Trots att min kropp har behövt reparera sig efter de happy hour’s vi har haft föredrar jag att vara aktiv och röra på mig. Att styrketräna blir lite väl tungt att återhämta sig ifrån. Konditionsträning däremot funkar som en jättebra medecin för att bränna några kalorier, sätta fart på hela systemet och för min del undvika att få ont i magen.

Samtidigt som jag befinner mig i fitness-svängen förespråkar jag att man inte ska begränsa sig själv! Är det semester eller något annat speciellt tillfälle tycker jag att man absolut kan unna sig något extra gott att äta eller ett glas alkohol hit eller dit. Detta utan dåligt samvete!!

Ha en fin dag, PUSS & KRAM

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer