


Denna morgon vill jag inte dela med mig av massor av recept utan bara plantera ett frö hos er bestående av fantastisk inspiration och ge en ordentlig boost i köket! Ta in, njut och tänk efter vad du kan skapa hemma själv.







Smoothies, fruktsallad, gröt, hummus, äggröra, grovtbröd, kokosolja, frukt, grönsaker samt en kopp nybryggt kaffe och te.

Saffrans paella, ärtpesto, ungsgrattinerade grönsaker, cashewdressing och grillade paprikor.





Mandlar, kokos, dadlar, kakao, pumpafrön, salt, röbetspulver, kokosolja, agavesirap, cashewnötter, kokosmjölk, mm.

När jag nyligen var i Frankrike, Biarritz, bode jag på samma gård som rawfoodkocken Ida Högberg arbetar på. Vilket härligt möte! Hon bjöd inte bara på olika fantastiska kreationer från köket utan hade dessutom en underbar humor och glatt humör som hon verkligen inte höll tillbaka. Jag drogs med av de kreativa vindarna och känner att en helt ny värd av experiment och rawfood har öppnats för mig.
Ida har flera strängar på sin lyra, hon är inte bara fingerfärdig i köket utan hon är dessutom utbildad skådespelerska och sångerska. Jag själv har ett stort intresse för miljöfrågor och har läst ett år miljövetenskap. Därav blev jag glatt överraskad då hon berättade om en av sina hjärtefrågor, det hållbara köket ur miljöns synvinkel.
Ni kan hitta mer inspiration och info på Ida’s hemsida här.
Fick du resan via dem, alltså spons/samarbete, eller köpte du den? 😊
Jag vann resan från företaget LdB som hade ett samarbete med Yogiacademin 😊