Helgen 32 km på cykeln

Cold Brew

Någon av våra grannar håller på att renovera, vilket gör att det låter bööööööööö bööööööööööööö bank bank böööööö från borrar och hammare. I lördags tänkte jag sätta mig och plugga, men det gick inte alls att koncentrera sig. Istället smet jag och F iväg till Espresso House där vi satt i några timmar.

Lunch innan cyklingen

Senare på lördagen hade jag och en vän planerat in att ses. Solen sken och jag bestämde mig för att ta cykeln dit! Längs den första delen av vägen kunde jag dundra på! Det är samma väg som till min skola, men sedan fortsätter man i ca 14 km till. Då fick jag stanna gång på gång för att kontrollera med GPS’en att jag cyklade rätt. Att stanna och gräva fram telefonen ur ryggsäcken var rätt irriterande, men själva cyklingen var självfallet värt besväret eftersom jag fick cykla längs väldigt natursköna vägar.

Söndag
Choklad kompaniet

En cappuccino och en biskvi med passionsfrukt, behöver man begära mer av en mysig stund!? Så började min söndag, och vilodagen fortsatte i samma mysiga tecken.

Ha en fantastisk måndag. Nu måste jag skynda mig upp på cykeln för att hinna i tid till skolan! PUSS & KRAM