Uppiggande morgonpromenad

Jag var inte så kaxig när klockan ringde klockan 5.00 i morse. Måndag morgnar är de morgnar jag normalt sett är som tröttast eftersom jag alltid har svårt för att komma i säng i tid på söndagar. I natt blev det inte mycket mer än 5 timmars sömn.

Men jag släpade mig upp ur sängen och gick ut på promenad efter att jag hade fått i mig mitt kaffe. Eftersom jag kommer att jobba hemma idag så blev det en promenad i närheten av där jag bor.


Den friska och kyliga morgonluften gjorde att jag blev piggare direkt när jag kom utanför dörren. Solen steg under tiden jag gick, men månen fanns kvar hela tiden.

Jag avslutade min morgonpromenad nere vid vattnet på strandpromenaden. Där var änderna redan i full gång i vattnet. Höststämningen börjar infinna sig i båthamnen då många av båtarna har tagits upp nu för vintern. Nu är det bara att invänta att isen ska lägga sig tjock över sjön så att man kan ge sig ut på promenad där istället.

Nu laddar jag med en banan och ett par matskedar lättkesella. Sedan är det dags för ett träningspass med spinningcykling och core-träning innan jag börjar att jobba. Vilken härlig start på veckan!

No Comments Yet

Comments are closed

bbb