Roligt steppass och glest på coren

Jag instruerade som vanligt på tisdagkvällarna Step 45 och Core Express på World Class Solna ikväll. Det var riktigt kul på steppasset. Vi var 5 tjejer/kvinnor som körde järnet. Alla var riktigt duktiga även om de helt klart hade olika förkunskaper. En av kvinnorna hade lite svårt att hänga med bitvis. Men efter att jag hade gått igenom vissa av stegen i slow motion så var hon på banan. Gemensamt för dem alla var att de inte gav upp utan verkligen körde slut på sig själva. Efter 45 minuter var vi alla helt slut och genomsvettiga, men glada!

På corepasset var det desto glesare på folk. De första tre låtarna var vi tre i salen. Men efter halva passet försvann den kvinnliga deltagaren för att hon var tvungen att gå. Så det blev bara jag och en äldre man kvar. Han tyckte att det kändes lite konstigt att vara ensam deltagare på passet, det märkte jag allt. Men han körde på så gott han kunde och han jobbade med en riktigt bra teknik, vilket inte är en självklarhet.

Nu har jag just kommit hem och sitter i soffan och tar igen mig efter all träning idag: ca 2 timmar och 20 minuters cykling, 45 minuter step och 30 minuter coreträning. Så visst är jag väl värd lite vila nu!??

No Comments Yet

Comments are closed