Promenad på löpband

Nu på morgonen har jag kört ett pass på hotellets löpband. Det är inte direkt promenadvänligt i Kuala Lumpur. Ibland tar trottoaren slut och man blir tvungen att försöka ta sig över en hårt trafikerad väg, vilket inte alltid är det lättaste. Igår kväll när vi var i China Town lyckades vi ganska bra med att promenera och behövde inte ta taxi på hela kvällen. Men jag har ingen lust att ge mig ut själv i den hårt trafikerade staden. Sa därför fick det bli ett pass på hotellgymmets löpband istället.

De har ett litet gym på hotellet, som främst har konditionsmaskiner men även en del fria vikter. Det var skönt att få börja dagen med att gå riktigt snabbt på löpbandet. Jag har lite svårt för att gå upp direkt till frukostbordet, utan vill gärna vara igång en stund först för att bli hungrig på frukost.

Nu ska vi äta frukost, för nu är jag hungrig efter att ha varit uppe och igång ett par timmar.

Efter det är planen att vi ska hänga vid poolen några timmar på förmiddagen innan vi beger oss ut på stan. Vi hoppas på att shoppa lite idag, för igår var det dåligt med det.

Det ser ut att bli en disig dag, men det gör ingenting. Det blir varmt har ändå (igår var det runt 30 grader) och solen kommer åt att skina mellan molnen. Så några timmar vid poolen kommer att vara skönt!

No Comments Yet

Comments are closed

bbb