Jag glömde mina skor till passen

Jag hade en känsla i kroppen av att ha glömt något idag när jag cyklade från jobbet. Väl framme på World Class i Solna kom jag på vad det var: jag hade glömt att packa med mina aerobicsskor!

Normalt sett brukar jag aldrig glömma saker, men av någon anledning lyckades jag med det idag. Så där stod jag med två alternativ; antingen instruera mina pass step och core barfota eller göra det med mina uteskor, som turligt nog var ett par sneakers och inte ett par stövlar eller pumps. Det fick bli det sistnämnda alternativet. För att köra step barfota känns inte som en smart idé. Speciellt inte när man själv är instruktören och har allas blickar på sig.

Det gick ganska bra, men jag märkte ganska snabbt att mina sneakers inte är till för att använda till att träna step med, då jag höll på att halka mer än en gång. Men jag tror inte att det var någon som märkte det förutom jag själv. Att köra core med dessa skor var däremot inget problem då alla övningar sker liggande på rygg, mage eller sida alternativt sittandes.

Det var riktigt kallt att cykla både till gymmet och senare på kvällen till pendeltåget och hem. Det är vinterkyla i luften och det har till och med snöat lite idag. Min plan är trots det att cykla till och från jobbet imorgon. Jag hoppas på att slippa nederbörd i alla fall.

No Comments Yet
  1. Ja som tur är brukar jag nästan alltid ha sneakers eller andra bekväma skor på mig till och från jobb och gym eftersom jag alltid går mycket eller cyklar! =)

Sporthälsa bbb