Booty och core på stranden

Idag har vi både varit vid poolen och vid havet och badat och solat. Mitt på dagen körde jag ett träningspass på stranden.

Jag hade låtarna till ett gammalt Booty-pass i mobilen, så jag körde ett Booty Express pass med lurar i öronen på stranden. Det blev en bonuslåt för rumpan också, som jag tog från ett annat Booty-pass.

Efter det körde jag det senaste Core Express passet. Jag hade inte rätt musik med mig, men jag körde den koreografin som gäller till de låtar som poppade upp i mobilen. Det var ganska kul att träna till musik som man normalt sett inte tränar till för just det passet.

Jag kan tänka mig att jag såg ganska rolig ut, där jag stod och tränade i min ensamhet på stranden i takt till musik som bara jag kunde höra. Men det bjuder jag på!

Sammanlagt blev det en timmes träning. Jag var rejält svettig och sandig när jag var klar. Men då var det bara att hoppa i havet, så var det problemet löst. Jag gillar inte att kalla det problem förresten, för det kan jag inte säga att man har här. Allt är bara så underbart!

No Comments Yet
  1. Så bra at du også legger ut tips til trening utenfor treningssenter og hverdagen, det er også fullt mulig å trene på selv den mest avslappende ferien! BRA!

  2. Sofia Bengtsson: Träning och resor är härligt!!! Nästa resa är inte bokad ännu, men det lutar åt Wien till våren. Sedan ska jag i och för sig till England i helgen och hälsa på min syster.
    Kul att du gillar min blogg!