Nu lämnar vi mulna och regniga Sverige

I morse när jag tog min morgonpromenad kunde jag göra det på hemmaplan eftersom vi är hemma idag och packar det sista innan vi beger oss iväg på nästa resa.

Det var mulet på himlen när jag var ute och det är det fortfarande. De senaste veckorna har det verkligen varit tråkigt väder i Sverige. När vi var i Åre och Norge förra veckan så fick vi totalt sett en enda dag med sol. Resten av dagarna var fyllda med regn och rusk. Och om det inte regnade så var himlen fortfarande fylld med mörka moln.

Som det ser ut på väderleksrapporterna så kommer det inte bli så mycket roligare de kommande dagarna heller… Mycket tråkigt!

Men jag behöver inte sörja för idag lämnar vi Sverige för att åka till Toscana i Italien istället. Där kommer det garanterat att vara mycket bättre och varmare väder. När man tittar på väderleksrapporterna för den kommande veckan där så utlovas det sol och minst 28 grader varje dag! Det ska bli så underbart att få komma till solen och värmen!

Sverige är bra ibland, men när sommaren är som den har varit de senaste 2-3 veckorna här då kan jag tycka att vi bor i ett tråkigt land.

Badstranden gapade tom idag när jag gick förbi den. Inte så konstigt eftersom regnet hängde i luften.

No Comments Yet

Comments are closed