Improviserad Core

Jag instruerade Step 45 och Core Express nu ikväll. När det var dags för corepasset och jag skulle sätta igång musiken märkte jag att jag hade glömt att ta med mig rätt skiva. Jag sprang ut i receptionen för att kolla om det fanns en core-skiva där, men den enda de hade var musiken till det corepass som vi körde första kvartalet i år. Jag hade inget val, utan fick köra efter den musiken.

Det var snart ett halvår sedan jag körde det passet senast så jag kan lova att det blev ett improviserat corepass. Första låten var helt blank för mig och jag fick hitta på hela koreografin själv medan låten spelades. Övriga låtar gick ok. Jag lyckades komma ihåg någorlunda hur kombinationerna skulle vara. Men jag kan lova att jag kommer att komma ihåg att ta med mig rätt musik framöver. För det var inte direkt kul att behöva improvisera passet…

No Comments Yet
  1. Tur att det gick bra =) Ibland kan det dock vara bra att få improvisera för då är man ofta lite mer på hugget i tankarna. Men lite stressande blir det ju.

  2. Helt sant Cizzi! Så här efteråt så känns det helt ok, men där och då får man först lite panik. Men jag lyckades ju ganska bra till slut, så lite rutin har man nog….

Sporthälsa bbb