700bredXStockholm4_0-1
700bredXStockholm3_0-1

X-Force – Unik träning i extraordinär miljö

X-Force gym hittar du centralt på Surbrunnsgatan i Vasastan. Här kan du träna styrketräning med de unika X-Force maskinerna, en träningsmetod som utnyttjar en högre grad av negativ belastning och därigenom ger dig ett bättre och snabbare resultat.

Gym

  • Bemannat alla öppettider
  • Crossfit
  • Fria vikter
  • Gruppträning
  • Personlig tränare
  • Rehabilitering
  • Spinning

Beskriving

De allra flesta är i dag medvetna om att regelbunden fysisk träning är avgörande för att behålla sin hälsa.
På X-Force kan du styrketräna med unika träningsmaskiner vars mekanik gör att maskinen lägger på mer vikt när du sänker än när du lyfter. Det betyder att den som lyfter 50 kilo sänker 70, och du får därmed en mycket effektiv träningsstimulans.

X-Force träningen ger dig styrka, bra hållning, snygga former och effektiv fettförbränning, men vi får inte glömma hjärta, kärlsystem och lungor. Här finns löparband, crosstrainers, roddmaskiner och cyklar, för att du ska få en bättre syreupptagningsförmåga, dvs bättre kondition.

Det erbjuds även en yta med fria vikter, samt gruppträningar med fokus på Yoga, Wheeling, Crossfit och gympa, eller varför inte bygga upp din styrka och energi med ett boxningspass?

Glöm inte heller att ta med badkläderna. Efter träningen kan du nämligen unna dig lite vardagslyx och sjunka ner i en varm bubbelpool eller slappna av i ångbastun på den fräscha relaxavdelningen.

Läs mer om detta extraordinära gym på deras hemsida.

Skapad av: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Bekvämligheter

– Vid köp av årskort ingår 3 pass med personlig tränare

– Relaxavdelning

Priser

Här kan du läsa mer om X-force Stockholms priser: https://x-forcenegative.se/priser

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras