Skärmavbild-2016-09-08-kl.-09.21.40
provtraningxforce_0418
studio5_0499
spa_0673ver2
cardio_0588high
cafe_0702

X-force factory: Träning för alla!

Vissa saker bör upplevas på plats snarare än att läsas om. Att vandra in på X-force Factories 3500 kvadratmeter stora träningsanläggning är en sådan sak. Vill du dessutom testa excentrisk träning på X-Force maskiner är bara det värt ett besök.

Gym

  • Alternativ under 500 kr månad
  • Bemannat alla öppettider
  • Crossfit
  • Fria vikter
  • Friskvårdscheckar
  • Gruppträning
  • Kostrådgivning
  • Personlig tränare
  • Spinning

Beskriving

Söker du efter ett gym som har allt – precis allt – som du kan tänkas behöva i träningsväg och befinner dig i Linköping med omnejd är det nog läge att besöka X-Force Factory på Roxviksgatan. 

Hit kan alla som vill förbättra sin hälsa komma och det passar även för småbarnsföräldrar då X-Force Factory har en barnhörna. 

 

–Just storleken på vårt gym och det stora utbudet tror jag tilltalar alla som vill komma i form. Jag är så säker på min sak att vi bjuder dig på en månads gratis träning – då kommer du förstå varför man ska träna hos oss, säger Håkan Krepper. 

 

X-Force Factory är Linköpings största träningsanläggning. I deras enorma utbud av träningsutrustning finns cirka 80 träningsmaskiner däribland 40 löpband och15 crosstrainers. Dessutom har man roddmaskiner, trappmaskiner och stakmaskiner. 

 

Dessutom har man en 150 kvadratmeter stor studio där det också finns en Cross Force bur där man arbetar med funktionella övningar, kettlebells och på så vis kan både trimma kondition som styrka. 

 

Med tanke på X-Force Factories enorma lokaler finns givetvis även möjligheten till spinningpass, gruppträning och unika svensktillverkade träningsmaskiner som kan ge större effekt på kortare tid genom att den ökar den negativa belastningen med nära 40% genom att luta viktmagasinet 45 grader.

 

–Vi erbjuder träning för alla och har dessutom träningsmaskiner som är världsunika och som bara kan tränas hos oss. Eftersom återhämtning är en viktig del i att nå framsteg med sin träning kan vi även erbjuda avkoppling med relaxavdelning med två pooler och ångbastu. Behöver man massage finns, en massör vägg i vägg till våra lokaler. 

Bekvämligheter

Som en av de största anläggningarna i Linköping finns i stort sett alla bekvämligheter man kan önska sig på X-force. Men sticker ut gör den fantastiska relax och spaavdelningen med 2 stycken pooler. Utöver den så finns även vår stora café-del samt barnpassningen som gör det möjligt även för småbarnsföräldrar att hinna med träningspassen.

Priser

Årskort, 399 kr i månaden, Senior (+65), 299 kr i månanden, Student, 299 kr i månaden (priserna avser 12 månander)

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras