700x-force4
700x-force3
700x-force5

X-Force Factory Fitness – Inspirerande träningsmiljö för alla

På X-Force Factory Fitness i Linköping spelar det ingen roll om du är nybörjare eller har tränat länge. Här finns något som passar alla

Gym

  • Bemannat alla öppettider
  • Fria vikter
  • Gruppträning
  • Personlig tränare
  • Rehabilitering

Beskriving

Här på Linköpings största träningsanläggning finns 400m2 för fria vikter, en cardioavdelning med över 100 maskiner och ett stort utbud av gruppträningar med allt från Yoga till Afrikansk Dans.

Du parkerar gratis på den stora parkeringen direkt utanför, receptionen är alltid bemannad av utbildad och kompetent personal, och efter träningen kan du fylla på energiförrådet på Factory Café och Bar, eller slappna av i en av bubbelpoolerna på Relaxavdelningen.

Utbud

X-Force 3-15
Den nya världsunika och patenterade svenska uppfinningen X-Force är en träningsmaskin som ökar den negativa belastningen med 40 %. Detta gör att du som användare kan träna betydligt kortare tid och få större effekt med garanterat bättre resultat, endast 6 – 12 repetitioner per maskin var 7 – 14 dag.

Gruppträning
För er som föredrar gruppträning erbjuds ett brett utbud av klasser. Du hittar det mesta inom styrka, kondition och smidighet, och alla från 15 år är välkomna.

Fria vikter
Här finns 400 kvm med fria vikter från Matrix samt väl tilltagna ytor för funktionell träning med utrustning från X-Force och Casall.

Cardio
Den stora cardioavdelning med 100 enheter är utrustad med bland annat 40 löparband, 20 crosstrainer, cyklar, trappmaskiner, Gauntlet trappmaskiner, rodd- och paddelmaskiner.

Wheeling
En form av träning i grupp på stillastående motionscyklar, motståndet regleras utifrån din egen styrka och kondition, en effektiv träningsform för hela kroppen.

Intresserad av att börja träna på X-Force? Ring och boka in en kostnadsfri provträning tillsammans med någon av de erfarna och duktiga instruktörerna.

Läs mer om här: https://x-forcelinkoping.se/

Skapad av: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Bekvämligheter

– Gratis parkering

– Relaxavdelning

– Stor sminkloge på damavdelningen

– Lekrum till barnen

Priser

Läs mer om priserna här: https://x-forcelinkoping.se/medlemskap-priser/

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras