pexels-photo-258330
pexels-photo-265036
pexels-photo-378153

Webbutbildningar inom hälsa – på dina villkor

Det ska vara möjligt, enkelt och roligt att njuta av livet. Vill utvecklas, komma ur gamla mönster, minska din stress, få påfyllning eller göra en nystart? Då vill vi presentera följande möjligheter för dig. Webbutbildningar som kan förändra din hälsa och ditt liv med fantastiska resultat!

Utbildningar

  • Distans

Beskriving

– Ju större glädje du har tänkt ha av dig själv de kommande åren, desto mer angeläget är att du hittar din livsbalans. Att du blir medveten om vad som är viktigt för dig och lär dig hur du ska nå dit, säger Eva Johansson, författare och coach, som har över tjugo års professionell erfarenhet av att utbilda och coacha individer, grupper och organisationer med avslappning, mental träning och nlp som grund.

Eva Johansson berättar vidare att utvecklingen av företagets webbutbildningar blev en naturlig följd av att dygnets alla timmar till slut inte räckte till för alla som ville ha hjälp. Det gick inte att ta på sig alla uppdrag och samtidigt leva som hon lärde.

Livskörkortet, Självbildsskolan, Sömnskolan, Slutstressat och Mindfulskolan är fem självhjälpsprogram som samtliga handlar om dig och din resa i livet. De har strålande resultat och har förändrat livet till det bättre för många deltagare.

– Här kan alla som vill öka sin livskvalitet, som vill hitta eller behålla balans och harmoni i livet eller bara är nyfikna på vad livet mer kan erbjuda få kunskaper och inspiration, stöd och hjälp.

– Livskörkortet är en webbutbildning i personligt ledarskap för att göra dig till en riktigt god förare i livet. Du kan räkna med personlig utveckling, att du kommer att lära dig använda dina resurser bättre, känna mer energi och glädje i vardagen, må och fungera ännu bättre än tidigare. Läs mer om Livskörkortet här.

– Självbildsskolan ger dig verktyg till din fulla potential. Passar dig som vill hitta din egen kraftkälla och våga lita på att du är en värdefull person oavsett din prestation. Självbildsskolan är rätt för dig som vill bli tryggare, starkare och säkrare. Läs mer om Självbildsskolan här.

– Slutstressat är den av våra webbutbildningar som hjälper dig att gå från slutstressad till slutstressat. När du bestämt dig för att det får vara slutstressat då är det här kursen för dig. Syftet med kursen, kort sagt, är att du ska bli bäst på att hantera din vardag.

– Du kan räkna med att hitta ditt sätt att hantera stress och påfrestningar inom livets olika områden. Du ska upptäcka att och hur du kan släppa in mer lugn, energi och livsnjutning i ditt liv. Du får redskap för att bättre kunna stå emot stress och återhämta dig mellan varven. Läs mer om Slutstressat här.

– Sömnskolan passar om du är en av den miljonen människor i Sverige som sover dåligt och önskar att vakna betydligt piggare, med mer ork och energi. Sömnskolan hjälper dig att upptäcka vad god nattsömn kan vara, du lär dig vad som påverkar sömnen och tittar på sådant som kan hindra dig från skön sömn. Läs mer om Sömnskolan här.

– Mindfulskolan är en utbildning i avslappning och mindfulness. Mindfulness och avslappning/mental träning är kraftfulla komplement till varandra och ger dig en spännande plattform att utgå ifrån för att höja din livskvalitet och skapa ett närvarande liv med balans och medvetna val. Både avslappning och mindfulness är förhållningssätt som erbjuder en väg till ökad tankeskärpa, balans i känslolivet och energipåfyllning för kroppen. Läs mer om Mindfulskolan här.

Här är länken som tar dig till samtliga webbutbildningarna på AB Utbildning & Co.

Ut på upptäcktsfärd på hemsidan. Här finns en hel del gratistjänster. Det finns tester, korta avslappningsövningar/ mindfulness på ljudfil och som bildspel. Du kan skicka e-kort och peppa dig själv, få tips från coachen, spana in dagens affirmation. Det finns massor med kunskap som du kan avnjuta själv och/eller dela med andra. Du hittar böcker, cd och appar – allt med utveckling, välmående och livskvalitet i fokus.

Följ webbutbildningarna här på Instagram.

Bekvämligheter

En av många fördelar med webbutbildningar är att du gör den där du är på tider som passar dig.

Priser

Du får 10 % rabatt på samtliga webbutbildningar när du anmäler dig med referenskod SPHG-2017.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras