51145_unnamed-1

Utbilda dig inom Hälsa och Friskvård – på Grimslövs folkhögskola

Utbildningar

  • Heltid

På Grimslövs folkhögskola kan du utbilda dig till Hälsoutvecklare, Massageterapeut och Personlig tränare. Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta som diplomerad hälsoutvecklare med livsstilscoachning, och som massageterapeut. Utbildningen är även till för dig som vill skaffa en grundutbildning för att studera vidare inom
hälsa/friskvårdsområdet, och för dig som vill utveckla dig själv.

Utbildningen på Grimslövs folkhögskola ger en helhetssyn på människan utifrån ett fysiskt, psykiskt, socialt och existentiellt perspektiv. Föreläsningar och praktiska tillämpningar varvas med grupparbeten, enskilda arbeten, ledarskapsövningar, studieresor mm.

Attraktiva kompetenser

Med dessa tre tunga specialkurser får du gedigna kompetenser och färdigheter att ta med dig i yrkeslivet. Vi erbjuder certifieringar till massageterapeut, personlig tränare och hälsoprofilbedömare, som alla gör dig anställningsbar även utomlands. Dessa kurser hålls av Medicinskt kursforum, Eleiko respektive HPI Nordic.

 

Massageterapeut 

Efter grundkursen i massage ges en intensivkurs under termin 3. Denna specialkurs genomförs i Medicinskt Kursforums regi. Här varvas teori, praktik och egen mottagning. I direkt anslutning till utbildningen genomför Branschrådet Svensk Massage en certifiering för alla deltagare som vill bli certifierade.

Personlig Tränare

Under termin 3 ges även kursen till personlig tränare. Den hålls av Eleiko och leder  till en internationell certifiering som  PT. Kursen innehåller mycket praktik och möjlighet att coacha egna klienter.

Specialkurser

I utbildningen ingår flera specialkurser. Alla är obligatoriska och ingår som en del av läsåret. Hit räknas hälsoprofilbedömning (HPB), massörutbildning, personlig tränare, hjärt-lungräddning (HLR), en veckas vinterfjällutbildning, två veckors praktik inom ett
område du själv väljer samt projektarbete.

VÄLKOMMEN TILL HÄLSA/FRISKVÅRD – HÄLSOUTVECKLARE, MASSAGETERAPEUT
OCH PERSONLIG TRÄNARE PÅ GRIMSLÖVS FOLKHÖGSKOLA!

Läs mer på:
http://grimslovsfolkhogskola.se/sarskildakurser/halsa-friskvard-massage/

Ansök på:
https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=2781#/

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras