urban

Urban OM Center – Yogaoas i hjärtat av Stockholm

För att trivas och inte bara överleva i staden är det viktigt att sig tiden att ladda om de inre batterierna. Urban OM är en oas i staden.

Yoga

  • Acro yoga
  • Gravid yoga
  • Kundalini yoga
  • Meditation

Urban OM Center grundades 2012 med en tanke om att förändring kommer inifrån. Dess uppdrag är enkelt: att spela en nyckelroll i att öka människors medvetenhet genom att ge städerna oaser för stadsbor att träffas, ansluta och utforska gemenskapen.

Urban OM har ett unikt men enkelt sätt att till sina medlemmar förmedla verktyg för att upptäcka sätt att VARA och inte anstränga sig genom livet. De erbjuder över 50 veckovisa yoga- och meditationskurser under ledning av högt utbildade instruktörer.

De har upptäckt tre viktiga nycklar som skapar grunden att överleva och trivas och ge dig verktygen att vara vem du är och allt du var tänkt att vara.

Att vara i sin kropp. Att vara äkta. Att vara tillsammans.

Mer än någonsin lider människor av överbelastning i städerna – de blir ständigt bombarderad av stimuli, toxiner och krav på uppmärksamhet. Detta kan ge näring åt stress och även leda till att du känner dig isolerad och bortkopplad. För att trivas och inte bara överleva i staden är det viktigt att sig tiden att ladda om de inre batterierna.

Klasser

YOGA LAB
ACHARYA YOGA
LAYA YOGA
DYNAMIC MEDITATION
MORNING FLOW YOGA
SLOW FLOW YOGA
BEING PRESENT MEDITATION
LET GO MEDITATION
FLOW YOGA
STRONG FLOW YOGA
CHAKRA DANCE MEDITATION
TECHNOLINI MEDITATION
KUNDALINI MEDITATION
KUNDALINI YOGA
CHAKRA BREATHING MEDITATION
THERAPEUTIC YOGA
RELAX YOGA
YOGA BASICS
YOGA FOR OFFICE DUDES
MOONDAY MEDITATION
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras