Tr-174
Tr-166
Tr-048

Träningslagret i Karlskoga – mer än ett gym

Oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet kan du få hjälp att hitta formen hos Träningslagret i Karlskoga. Med sina moderna lokaler och träningsredskap finns här någonting som passar alla!

Gym

  • Bemannat alla öppettider
  • Crossfit
  • Fria vikter
  • Friskvårdscheckar
  • Gruppträning
  • Kostrådgivning
  • Massage
  • Personlig tränare
  • Rehabilitering
  • Spinning

Beskriving

Tillsammans med sin man, Niklas, tog Åsa Carlsson över Träningslagret i Karlskoga år 2002. Mycket har hänt sen dess, anläggningen har utökat och träningsalternativen har blivit fler. Men en sak består: målbilden.

– Vi jobbar utifrån att varje person som kommer hit ska se sitt besök som dagens bästa stund. Det gäller alla, oavsett ålder, vikt eller kön, säger Åsa Carlsson delägare av Träningslagret.

Åsa har själv tävlat i fitness och Niklas i bodybuilding. Deras kunskap om träning är stor och någonting de gladligen delar med sig av. Träningslagret har ett tätt samarbete med landets vårdcentraler och arbetar med FaR, fyrisk aktivitet på recept. Aktiviteterna äger rum under dagstid och har en stor i deras dagliga arbete.

Att sprida glädje genom träningen har också varit en självklar del i organisationen. Träningslagret har även ett nära samarbete med Pink Gloves Boxing, boxningsträning för kvinnor. Syftet är bland annat att höja självförtroendet genom positiv och peppande träning.

– Det är ett av många viktiga samarbeten vi har. Pink Gloves finns runtom i landet, men vi är ensamma om det i Karlskogaregionen. De går längre än att bara se vad de kan göra för en människas fysik, de ser även till personen bakom träningen och vill få sina deltagare att må genuint bra över sig själva. Det är någonting vi står bakom och ser som perfekt för just vår anläggning!

Utöver det har man även kunniga personliga tränare som arbetar efter ett smart viktminskningsprogram där ledorden ”träna, äta, tänka och njuta” har hamnat i fokus. Viktminskning kopplas lätt till någonting jobbigt, en myt som personalen på Träningslagret vill slå hål på!

Trivseln, det sociala, är någonting Åsa och Niklas valt att centrera i sin verksamhet. Utöver det dagliga bemötande av kunder anordnas även medlemsträffar med jämna mellanrum, för att anläggningens besökare ska känna en god stämning sinsemellan.

– Vi är verkligen en anläggning för alla och det är någonting vi är väldigt stolta över att kunna säga. Våra besökare är allt från ungdomar till 90-åringar, vi ser inga gränser. Det är fantastiskt kul och någonting vi har jobbat för.

Bekvämligheter

Som en av de mest framstående träningsanläggningarna i Karlskoga är utvecklingsmöjligheterna stora på Träningslagret. Med såväl moderna som enkla träningsmetoder, samt kunnig personal, finns här någonting att hämta för samtliga besökare.

Priser

434 kr/månad

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras