safe
IMG_0287
IMG_0602_0

SAFE Education

SAFE är ett utbildningsföretag som är verksamt i Norden. Företaget har utbildat personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och kostrådgivare i över 24 år. De senaste åren har tusentals personer utbildats och fler än 90 procent har fått arbete efter sin utbildning.

Yrkesutbildningar för dig som vill bli personlig tränare, gruppträningsinstruktör eller kostrådgivare:

Personlig tränare
Under 225 lärarledda timmar ger vi dig de verktyg och kunskap du behöver för att bli marknadens mest eftertraktade PT. Ämnesvalen och fördjupningarna är noga avvägda för att täcka en helhet och vi lägger mycket tid på att praktiskt utöva yrket. Devisen ”Learning by doing” får ett nytt ansikte och under din utbildning får du träna med externa klienter. 

Ditt utbildningspaket
– 225 timmar lärarledd undervisning
PT steg 1 – Grundläggande teori
PT steg 2 – Förberedande PT
PT steg 3 – Personlig tränare med specilaistinritkning – Power eller Endurance

I din PT-utbildning ingår även en specialistutbildning där du själv väljer vilken inriktning du vill satsa på; Power eller Endurance.

Läs mer om utbildningen här.

Personlig tränare – PT360
PT360 är en helhetsutbildning som förbereder dig för de krav som en personlig tränare ställs inför – idag och i framtiden. Vi ser en ökad samhällsmedvetenhet kring hälsa, träning och välmående. Personlig träning har på tio år gått från att vara något ovanligt och exklusivt till att stadigt öka och bli något för alla, och det är en uppåtgående trend. Den ökade efterfrågan innebär att kundgruppen ser annorlunda ut idag jämfört med förut, med många skilda behov och anledningar till att börja träna. Kunder efterfrågar idag en varierad och individuell rådgivning, där ett helhetstänk kring träning, kost, återhämtning, stress och välbefinnande önskas.

Läs mer om utbildningen här.

Gruppträningsinstruktör
Som gruppträningsinstruktör möter du många människor som du har möjlighet att ge en inspirerande träningsupplevelse. Med kompetens, närvaro och engagemang lockar du fram det bästa hos dina deltagare.

För att bli licensierad gruppträningsinstruktör läser du tre steg. Samtliga ingår i ett förmånligt utbildningspaket:
1. Grundläggande teori
2. Förberedande gruppträning
3. Praktisk inriktning

Läs mer om utbildningen här.

Kostrådgivare
Hos SAFE Education lär du dig principerna för hur kroppen arbetar och tar del av ett hållbart och individualiserat förhållningssätt kring kost. Utbildningen bäddar för att du ska kunna bli branschens mest kompetenta, flexibla och uppskattade kostrådgivare.

Du blir grym på att hantera råd och rön
Det är kroppens behov och varje persons målsättning – inte nästa modediet – som avgör vad som är bra mat! Utbildningen är med andra ord metodiskt obunden och du kommer att få lära dig analysera nya metoder som “poppar upp” utifrån en faktisk förståelse för hur kroppen arbetar.

Du får träna på att ge individuella kostråd där du anpassar dig gentemot behoven hos den person du möter. Utbildningen berör många aktuella frågor så som tillsatser, dieter, kost vid träning och mycket mer.

Läs mer om utbildningen här.

Kommunikologi
Här lär du dig analysera, evaluera och genomföra förändrings- och utvecklingsarbete i alla branscher och på olika systemnivåer som individ, relation, grupp och organisation.

På SAFE erbjuds fyra moduler av utbildning i Kommunikologi. Du startar med modul 1, modul 2 & 3 kan byta plats med varandra och därefter går du modul 4 för att erhålla Basic Level certifikat.

Läs mer om utbildningen här.

Beskriving

SAFE Education erbjuder flertalet utbildningar för dig som vill arbeta som personlig tränare, gruppinstruktör eller kostrådgivare. Utbildningar finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bekvämligheter

Engagerade och pedagogiska lärare
SAFE:s deltagare på utbildningarna säger ofta att de önskar att de hade haft lika pedagogiska, engagerade och härliga lärare i skolan. Genom att  samtliga lärare är aktiva i tränings – och friskvårdsbranschen uppnår SAFE också en stark förankring i arbetslivet. SAFE:s lärare har ett brinnande intresse för att utbilda, en stor kompetens inom aktuellt område och en gemensam vision om att vilja bidra till att fler mår bättre.

Dela upp din betalning
Låna räntefritt och dela upp din betalning i tex 6 eller 12 månader med Human Finans.

Priser

Gå in på www.safe-education.se för aktuella erbjudande för respektive utbildning.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras