rosa-skrot-2
rosa-skrot-1

Rosa Skrot – ett gym tillägnat tjejer

Rosa Skrot är gymmet som erbjuder mer än bara träning. Här möts du av en familjär atmosfär med unik inredning och några av Sveriges främsta kvinnliga instruktörer.

Gym

  • Fria vikter
  • Spinning

Beskriving

 Förutom ett fullt utrustat gym är Rosa Skrot en mötesplats för kvinnor. I vår lounge finns möjlighet att äta lunch eller mellanmål, ta en kaffe och nätverka. Tillsammans med våra samarbetspartners anordnar vi events och föreläsningar inom olika områden. Som till exempel kost och träning, berättar Camilla Dymling, VD på Rosa Skrot.

 Hos Rosa Skrot genomsyras träningen av glädje, kvalité och inspiration. Gymmet drivs av fem kvinnor i två generationer och visionen är att erbjuda ett gym som ägarna själva vill besöka. Ett nischat gym som sticker ut från mängden och har en själ. 

– Många kvinnor känner sig obekväma med att träna på gym. Här har vi skapat en trygg och inspirerande miljö utan måsten och pekpinnar, hit kommer man precis som man är, säger Camilla Dymling.

Bara kvinnliga instruktörer
I gymmet finns en gruppträningssal, konditionsavdelning, fria vikter, styrketräningsmaskiner och stretchrum. Vid ett medlemskap ingår samtliga träningsformer samt en gymintroduktion. Dessutom får du låna en handduk vid varje besök och har fri tillgång till duschkräm, schampo och balsam från Dove.

 Hos oss tränar du med några av Sveriges främsta kvinnliga instruktörer. Vi erbjuder dans, yoga, cirkelträning, kampsport, pilates och styrketräning. Vår ”Kick Ass Mamas” har blivit ett populärt pass som bland annat leds av välkända Lovisa ”Lofsan” Sandström. Det är ett skräddarsytt pass för dig som är gravid eller nybliven mamma, säger Camilla Dymling.

Personlig träning för alla
På Rosa Skrot rekommenderas alla medlemmar att vända sig till någon av anläggningens personliga tränare.        

– Tillsammans med någon av våra kompetenta personliga tränare får du hjälp att utvecklas och njuta av din träning. Med små förändringar går det att uppnå stora skillnader, säger gymchef Sofia Persson.

Bekvämligheter

Rosa Skrot är tjejgymmet som erbjuder mer än bara träning. Här möts du av en familjär atmosfär med unik inredning och några av Sveriges främsta kvinnliga instruktörer. Utöver gymmet finns även en väldigt trevlig träningslounge att hänga lite i innan eller efter passet. Kom och känn dig som hemma!

Priser

Prisinformation hittar du här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras