nordic-wellness-2
nordic-wellness3

Nordic Wellness – individanpassad träning för alla

Nordic Wellness är friskvårdskedjan som erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter i en personlig miljö. Variation, glädje och omtanke genomsyras för att erbjuda dig bäst möjliga träningsupplevelse.

Gym

  • Fria vikter
  • Massage

Beskriving

– Vi har alltid våra medlemmar i fokus och strävar efter att varje individ ska nå sitt specifika träningsmål. Idag är Nordic Wellness en av Sveriges största friskvårdskedjor. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig som hemma, berättar Therese Westerdahl, personlig tränare på Nordic Wellness.

Träning för alla
Vid ett medlemskap hos Nordic Wellness ingår alltid en gymintroduktion med en personlig tränare. På så vis får du hjälp att komma igång med din träning säkert. Du hittar ett fullt utrustat gym med konditions- och styrkemaskiner, fria vikter och gruppträning. Här finns något för alla – oavsett mål, ålder och träningsnivå.

– Nordic Wellness är gymmet som passar hela familjen. Vi har bland annat specifika gruppträningspass för seniorer som avslutas med fika. Det är väldigt uppskattat och skapar en härlig gemenskap. Likaväl satsar vi på gruppträningsklasser för de yngre. Idag har vi mer än 2 000 barn och ungdomar som dansar och yogar hos oss varje vecka.

Instruktörerna vidareutbildas kontinuerligt för att träningen ska vara effektiv, varierande och säker. Här finns pass från världsledande gruppträningsföretaget Les Mills samtidigt som Nordic Wellnes skapar egna träningskoncept.

– Genom variation blir träningen roligare och vi arbetar ständigt med att utveckla utbudet. Just nu är det väldigt populärt med vårt funktionella träningspass. Det innehåller styrka, rörlighet, balans och koordination där övningarna bland annat är inspirerade av våra vardagliga rörelser, säger Therese Westerdahl.

Personlig träning i världsklass
Nordic Wellness erbjuder även möjlighet till solarium, massagesäng och personlig träning – både individuellt och i grupp. Alla personliga tränare är licensierade och har en gedigen utbildning för att hjälpa dig att nå dina mål. Oavsett om det handlar om att komma igång, gå ner i vikt, träna inför en tävling eller ett specifikt lopp.

– Våra personliga tränare utgår alltid från dina förutsättningar. Vi gör en hälsoprofil för att analyser ditt nuvarande hälsotillstånd. Du får ett skräddarsytt träningsprogram och tillsammans jobbar vi för att du ska uppnå dina mål. Genom personlig träning blir det lättare att våga anta nya utmaningar, du får nya infallsvinklar och träningen blir mer effektiv och rolig!

Bekvämligheter

Nordic Wellness är friskvårdskedjan som erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter i en personlig miljö. Variation, glädje och omtanke genomsyras för att erbjuda dig bäst möjliga träningsupplevelse. Gymintroduktion med personlig tränare ingår i samtliga kort. Medlemskap finns i olika utföranden, med eller utan bindningstid.

Priser

Prisinformation hittar du här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras