Motionsform i Örebro – en personlig och modern träningsplattform

Letar du efter ett ljust, välkomnande och centralt gym i Örebro? Oavsett vad du söker kommer du lämna Motionsform med ett stort, varmt leende!

Gym

  • Alternativ under 500 kr månad
  • Friskvårdscheckar
  • Kostrådgivning
  • Power plate
  • Rehabilitering

Beskriving

År 2010 öppnade familjeägda träningsanläggningen Motionsform i Örebro. Med sina långa öppettider, stil, centrala belägenhet och vettiga priser har gymmet vuxit sig större och blivit allt mer populärt. Utbudet av träningsmöjligheter är brett och personanpassat – här finns någonting för alla.

– Jag har varit egenföretagare sedan år 2000 och ville starta någonting nytt, säger delägaren Ulrika Asp.

– Min man har alltid varit träningsintresserad och vi kom fram till att det vore spännande att starta vårt eget gym. Jag skötte de administrativa delarna medan han skötte träningen. Idag är han en av våra sex mycket kompetenta personliga tränare och vi trivs superbra med vårt beslut att satsa på det här!

Allt från kondition, styrka och cirkelträning finns att välja på för gymmets besökare. Dessutom finns det även en fräsch och rymligt relaxavdelning med tillgång till såväl bastu, pool och massagestol. Utbudet är brett och uppskattas av besökarna, oavsett vad du letar efter.

Dessutom har man ett stort gäng kunniga personliga tränare som mer än gärna hjälper till med såväl träningen som kostrådgivningen i ett konceptprogram för viktminskning. Oavsett om du tränar inför ett lopp, vill bli starkare eller bara känna sig friskade är du i goda händer. Motionsform hjälper mer än gärna till att skräddarsy ett program som passar var och en. Det gäller såväl privatpersoner som företag.

– Vår stryka sitter i just kontakten med kunderna. Vi vill skapa en hemkänsla som får folk att vilja komma tillbaka för att träna med oss, säger hon och fortsätter:

– Det gäller såväl de mest erfarna motionärerna som nybörjarna. Vi vill ge våra besökare möjligheten att lära sig och utvecklas i sin träning, oavsett nivå.

Bekvämligheter

Priser

Ordinarie pris 325 kr/månad per person
Student/pensionär/företagspartners/familj 295 kr/månad per person
Weekend-kort (fredag-söndag) 195/månad per person
Dagkort (09-15) 195/månad per person

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras