Skärmavbild-2016-08-26-kl.-16.12.26
Skärmavbild-2016-08-26-kl.-16.13.02_0
Skärmavbild-2016-08-26-kl.-16.12.45_0
Skärmavbild-2016-08-26-kl.-16.12.05_0

Medley i Linköping – träning, relax och simning

Söker du utmaning, äventyr eller avkoppling? Hos Medley i Linköping får du tillgång till ett brett utbud av träningsformer och dessutom möjlighet till relax, bastu och massage.

Gym

  • Alternativ under 500 kr månad
  • Bemannat alla öppettider
  • Fria vikter
  • Gruppträning
  • Personlig tränare
  • Simbassäng
  • Spinning

Beskriving

Vi har alla olika skäl till varför vi vill träna men också vad vi faktiskt vill träna. Gymkedjor i alla ära, men få saker går upp emot en komplett friskvårdsanläggning. Medley i Linköping är en sådan och passar dig som vill ha möjligheten att variera din träning. 

 

Simbassänger, gym och gruppträning finns för dig som är träningssugen, men också relax för den dig som bara vill koppla av. På Medley finns också och äventyrsbad för både små, stora och vuxna barn. 

–Badet ingår i träningskortet och vi har dessutom kursverksamhet både på land och i vatten för barn och vuxna, säger Anita Juhlin på Medley i Linköping. 

 

Just aktiviteterna för barn imponerar. Här finns babysim, minisim och simskolor. Dessutom arrangerar man badkalas och kurser i Cirkusgympa och Showdans. På kurserna för de allra yngsta måste föräldrarna vara med, men i för de andra åldrarna går det alldeles utmärkt för familjen att passa på att träna lite medan barnen är på sin aktivitet – eller varför inte sätta sig i kafeterian och njuta av en god bok och en kopp kaffe!? Under vissa tider i veckan finns också möjligheten att ta med sina barn (förutsatt att de fyller tio år i år eller är över tio år) och köra familjeträning utan extra kostnad. 

 

Medley hjälper dig dessutom gärna med att nå dina mål. Här finns tillgång till en PT som följer med under träningspasset och säkerställer att du utför övningarna rätt, och peppar och motiverar dig att nå nya höjder i din träning. 

 

Dessutom har Medley olika PT-upplägg som är anpassade efter dina behov. För klart prisvärda 599 kronor får du 50 minuter personlig träning och vill du köra ett supereffektivt pass under lunchen går det att boka in PT-express och få ett 25 minuters träningspass för endast 389 kronor. 

 

–Vi är ganska så opretentiösa och familjära skulle jag säga. Vi har ett brett utbud av träningsformer och riktar oss därför till alla som vill komma i eller vässa till sin form. Både de som ännu inte har fått motionsvanorna till de som söker utmaningen att pressa sig till sitt yttersta, säger Anita Juhlin. 

Bekvämligheter

Priser

Guld Träning – 510 kr i månaden, Silver Träning region Östergötland – 370 kr i månaden, Silver Träning Linköping – 350 kr i månaden, Guld Student – 345 kr i månaden, Brons Träning Linköping – 290 kr i månanden, Klippkort 10 ggr – 1080 kr

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras