massageorebro

Massageakademin – utbildningar med fokus

Funderar du på en karriär som massör eller terapeut har du kommit till rätt ställe. Här finns massor att lära, och det svåraste är kanske att välja mellan alla kurser...

Utbildningar

  • Deltid
  • Heltid

Välkommen till Massageakademin! Här kan du utbilda dig till massör eller terapeut inom flera olika områden. Skolan erbjuder ett stort antal utbildningar och välkomnar alla – oavsett ålder eller kön. 

Massageakademin har funnits sen 1995, och har med åren blivit en mycket populär skola. Den ligger i Örebro, men kan hålla utbildningar inom en 30 mils radie från skolan.
Samtliga lärare har hög kompetens, med väl genomtänkta kursupplägg.

“Speciellt för oss är att vi har ganska små klasser så man alltid ska känna sig delaktig. Det ska inte vara några problem att få hjälp”, säger Affe Uddmyr, rektor och VD på Massageakademin.

På Massageakademin får du både praktisk och teoretisk kunskap

En av de mest eftersökta utbildningarna är Diplomerad massör. På den kursen lär du dig en behandlade och djupgående finsk massage, där tekniken skiljer sig lite från den svenska. Tanken och målet med behandlingarna är dock densamma.
Utöver det lämnar du även kursen med stora färdigheter inom sittande massage, ansiktsmassage, kortare rygg- och nackbehandlingar, avslappnande behandlingar, anatomi, stretching och en rad andra viktiga kunskaper – som till exempel hur man startar eget.

Vill du du verkligen satsa på att jobba helhjärtat med detta och bli en massör som kan precis allt? Isåfall är Certifierad Idrottsmassageterapeut utbildningen för dig.

Utbildningen består av – förutom Diplomerad massör – även avancerad idrottsmassage, triggerpunktskurs, terapeutisk muskeltöjning, basmedicin, skadebehandling, rehabträning och mycket mer. Efter avslutade utbildning har du många verktyg och en väldigt bred kunskap, något som gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden.

Och förutom de här två utbildningarna finns en uppsjö av andra kurser. Bland det stora urvalet hittar du bland annat Bambumassage, Lymfmassage, ansiktsbehandling eller varför inte bli ett proffs på hand- och fotmassage?

Brinner du alltså för att få andra människor att må bättre, tveka inte att söka till Massageakademin! Läs mer om skolan och deras många olika utbildningar här. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras