700xGrupptraning-29
700xSimhall-21
700xSporthall-1

Kristinedals Träningscenter – styrka, uthållighet och smidighet under samma tak

Vill du bygga muskler i gym, träna uthållighet i bassäng, bli smidigare med yoga eller bara spöa någon i badminton? På Kristinedals Träningscenter väljer du själv vilken metod som passar dig bäst, för att må bättre.

Gym

 • Fria vikter
 • Gruppträning
 • Massage
 • Personlig tränare
 • Rehabilitering
 • Simbassäng

Beskriving

Kristinedals träningscenter består av 10 000 m2 hälsosam mångsidighet. Här finns ett av Göteborgs största gym, gruppträningslokal, en saltvattenbassäng och en sporthall. Du kan parkera på den stora parkeringsplatsen direkt utanför, receptionen är alltid bemannad, och efter ditt träningspass kan du ta en massage eller köpa en nyttig måltid från Foodbox i receptionen som sen kan avnjutas i den intilliggande loungen.

I träningskortet ingår tillgång till motionssim och H2O-klasser i simhallen, och där anordnas även simskola för barnen. Barn är också välkomna utanför simskolan i sällskap med vuxen, ungdomar från 12 års ålder är välkomna på utvalda gruppträningspass tillsammans med vuxen, och i gymmet är det 16-årsgräns. Dock är alla olika nivåer, från nybörjare till elitidrottare, varmt välkomna.

Utbud:

Gym:
900m2 med brett utbud av träningsmaskiner, en stor avdelning med fria vikter, samt samt en stor öppen yta med bl.a. TRX, kettlebells, balansbollar, rep och en funktionell rigg. När du köper periodkort ingår alltid en introduktion av inställning, teknik och vikter på maskinerna i gymmet så du får hjälp att komma igång. Vill du ha mer individuell träning finns självklart även tillgång till personlig träning.

Gruppträning:
Här erbjuds drygt 50 pass i veckan, med ett brett utbud av konditionspass, cykelpass, styrkepass och yoga. Alla instruktörer är licenserade och vidareutbildas kontinuerligt för att leverera säker och effektiv träning.

Simbassäng:
Den 25 meter långa bassängen innehåller mindre klor och mer saltvatten som är snällare mot ögon, hud och miljön. Motionssim och gruppträning (H2O-klasser) ingår alltid i träningskortet.

Kurser:
För att bredda din träning kan du även gå någon av följande kurser:
– Introduktionskurs i yoga
– Yoga i din vardag
– Vattengymnastik för gravida
– Yoga för gravida
– Crawlkurs
– Simskola för barn

Sporthall:
Det går även att hyra den stora och fina sporthallen med fullmåttsplan för handboll (40×20), och också passar utmärkt för inomhusfotboll, innebandy, badminton, volleyboll och basket.

Konferens:
För företag som söker ett hälsosamt konferensalternativ finns olika paket med hälsoföreläsningar och träningsaktiviteter att välja bland. Det går även utmärkt att enbart boka deras fräscha konferenslokaler.

Läs mer om alla möjligheter här: https://www.kristinedal.nu/

Text: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Bekvämligheter

– Många olika träningsmöjligheter under samma tak

– Försäljning av mat, hänglås, vattenflaskor och handduk

– Stor parkering

Priser

Här kan du läsa mer om Kristinedals priser: https://www.kristinedal.nu/priser

2 kommentarer
 1. Hejsan!
  Jag vill söka en personlig tränare. Med min önskan är:
  Att få hjälp med:
  1/ äta sundt
  2/lägga upp träning Styrka, simma grupp träning.
  3/ att få bättre fysik.
  Allt detta har jag varit i kontakt med er flera tillfällen.
  Men ni har inte svarat.
  Mvh
  Maria Lilja

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras