musclezone1

Klassiskt gym i modern tappning – välkommen till MuscleZone i Malmö!

På MuscleZone i Malmö finns allt för dig som tränar på högsta nivå, och även för dig som vill komma i form och må bra. Här ligger träningen i fokus, varmt välkommen.

Gym

  • Fria vikter
  • Personlig tränare

Centralt beläget i fina Malmö ligger MuscleZone. Ett gym på ca 800 kvm som har allt du kan önska dig i form av maskiner, fria vikter och även yta för funktionell träning. Gymmet firar 30 år i år, och 2018 gick det igenom en upprustning och huvuddelen av utrustningen byttes ut. Sedan starten har MuscleZone varit ett av Sveriges  framgångsrikaste gym inom tävlingar i bodybuildning och fitness.

Delägare Arne Persson har själv stor erfarenhet i området. Han började själv styrketränat redan 1970, och verkat som instruktör sedan 1978. År 1986 började han hålla träningsrelaterade föreläsningar och utbildningar, och sedan 1981 har han varit domare inom Svenska Kroppskulturförbundet (nuvarande IFBB Sweden). Här dömer han fortfarande i alla tävlingskategorier.

Arne kom in som delägare i MuscleZone Gym för för två år sen. Sedan dess har han varit mycket engagerad i att rusta upp gymmet. Han har alltid försökt välja ut den bästa utrustningen, och en viktig del har även varit logisk planering gällande placeringen. Detta för att träning av de olika kroppsdelarna ska stå samlade istället för utspridda över lokalen. Bänkar och viktställ har han byggt själv och även sålt vidare till andra gym.

“Musclezone är ett klassiskt gym i modern tappning, med den bästa utrustningen. Man kommer främst hit för för att träna hårt, inte för att ta selfies”, säger Arne Persson.

MuscleZone Gym är öppet för alla målgrupper

Till MuscleZone i Malmö är ALLA välkomna, och här ligger träningen i fokus. Är du nybörjare får du hjälp med gratis introduktion och startprogram. Behöver du behöver något extra till träningen finns även tillgång till en välsorterad shop med ett stort utbud av kosttillskott och träningstillbehör. Vid behov erbjuds även PT och massage.

Gymmet är känt för sin familjära atmosfär, och lokalerna genomsyras av god stämning och äkta gymkänsla. Efter träningspasset kan du sitta ner i det populära cafét och njuta av  hälsosamma nutritionbars samt energi- och proteindrinkar av högsta kvalitet.

Oavsett om du är nybörjare eller elit – du är alltid välkommen till MuscleZone. Läs mer om deras utbud och priser här. 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras