itrim-3

Itrim Linköping skräddarsyr din träning

Vill du leva ett lättare och friskare liv? Hos Itrim skräddarsyr du ett personligt och hållbart program inom mat, träning och motivation.

Beskriving

– Vi ger våra medlemmar nya mat- och träningsvanor och det personliga stöd som behövs för att leva ett lättare och friskare liv. Med Itrim når du inte bara snabba resultat – du behåller formen även i framtiden. Hos oss får du ett individuellt anpassat program och en personlig hälsocoach som hjälper dig att göra en plan och sätta mål och som ger dig stöd och handledning på vägen, säger Carin Sandblom.

Itrim Linköping, som också går under benämningen Itrimcenter, ligger i Von Dufva huset nedanför Gränden. Här finns reception och lounge, träningshall för både cirkel- och PT-träning, PT-rum, samtalsrum och utbildningsrum för coachning och workshops. 

Med andra ord finns hos Itrim alla förutsättningar för att du ska kunna lyckas med din träning och både nå och behålla resultat för att friskare och hälsosammare liv.

– Många av våra medlemmar har behov av att gå ner i vikt och gör det initialt i samband med en omläggning av nya kost- och träningsvanor, säger Carin Sandblom.

Hos Itrim finns plats för både män och kvinnor i alla åldrar – det här är en plats för den som bestämt sig för att ändra sina vanor och hitta en hållbar livsstil med balans vad gäller både mat och träning.

– Itrim erbjuder helheten; träning, kostrådgivning, personlig coaching och utbildning. Som medlem “bygger” du ditt medlemskap utifrån ditt behov och intresse. Din personliga coach stöttar och motiverar dig på din väg mot ett lättare och friskare liv. Medlemskapet möjliggör träning på alla center i kedjan, säger Carin Sandblom. 

Alla medlemmar har en personlig Hälsocoach kopplad till sig som hjälper till att sätta- och nå individuella mål, göra tester och mätningar, samt följer upp regelbundet med coachsamtal under medlemsperioden.

Vilka pass eller annan träningsform skulle du/ni lyfta fram hos er?
30-min cirkelträning med en kombination av styrka och kondition. Drop-in träning, den kräver ingen förbokning och gör det smidigt att komma in och riva av ett pass. Våra Easy Line-maskiner regleras genom intensiteten och ger tyngre motstånd vid snabbare upprepning utan att man behöver göra någon inställning på maskinen. På det här sättet får man variation och förflyttning mellan stationer, rörelser och redskap och dessutom hörs en röst i musiken efter 45 sekunder som uppmanar dig att byta station.

Bekvämligheter

Personlig anpassning av kost och träning för varje individ.

Priser

Ett grundmedlemskap på Itrim kostar från 319 kr/månad (startavgift tillkommer).

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras