50478_huvudbild

IntensivePT – den smidigaste vägen till ditt drömyrke

Utbildningar

  • Distans

Drömmer du om en framtid som personlig tränare, men saknar möjlighet att studera på heltid? Med IntensivePT tillgodogör du dig allt kursmaterial online, när du vill, var du vill – på distans. Ett marknadsledande utbildningsformat i framkant för dig som lever för hälsa, träning och friskvård.

Bred kunskap och tillgängligt kursinnehåll

Med gediget kursmaterial, erfarna lärare och kontinuerlig uppföljning,
ger IntensivePT dig alla verktyg du behöver i praktiken för att försörja dig som personlig tränare. Basen i kursplanen utgörs av anatomi, fysiologi, tränings- och näringslära, liksom praktiska beståndsdelar som bland annat innefattar grunderna i olympiska lyft, uppvärmning, stretch och kinesiotejp.

Du erhåller även essentiella tips och trix kring din kommande försäljning och marknadsföring. Till exempel hur du arbetar digitalt, promotar dig själv på bästa sätt och bygger upp ett klientel.

Bland dina lärare samsas sjukgymnaster, kostrådgivare, kiropraktorer, och näringsfysiologer för att nämna några. Samtliga handplockade av IntensivePT för att ge dig senaste kunskapen inom träning, hälsa och yrket som personlig tränare.

Examination och licens

IntensivePT samlar all den kompetens och vägledning du behöver för att uppnå dina mål, vare sig du väljer att starta eget eller arbeta som anställd i en gymkedja efter din examination. IntensivePT är idag störst på PT-utbildning på distans. Din licens; “International Personal Trainer”,  är därför välkänd och etablerad i branschen, oavsett hur och var du vill arbeta i framtiden. Som nyutbildad PT skrivs du också in i registret EREPS, som samlar PT:s över hela Europa.

En värld av möjligheter

Som utbildad och licensierad PT är dina möjligheter i stort sett obegränsade och variationen stor. Sedan årsskiftet får man numera nyttja sitt friskvårdsbidrag till personlig träning, vilket öppnar dörrar mot företag och utvidgar försäljningen i den genren.
Satsar du på en anställning i någon av landets gymkedjor är gruppträning förstås också ett bra komplement till den personliga träningen, liksom ett ypperligt tillfälle för dig att stärka ditt varumärke.

Idag finns tränare som gått IntensivePT representerade på såväl stora träningskedjor som SATS och Nordic Wellness, liksom på mindre friskvårdsanläggningar och gym ute i landet. Några elever har också valt att arbeta utanför Sveriges gränser, i bland annat USA, Australien och Brasilien.

En växande gren är även att erbjuda klienter PT online – där du kan erbjuda dina klienter individanpassade paket och övningar digitalt.

Prisexempel:
Just nu erhåller du IntensivePT till ett kampanjpris om 19 900 kr. Då ingår allt kursmaterial, licens och examination.

Läs mer och anmäl dig till IntensivePT här!

 

Jennie Nysted
Frilansskribent 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras