51490_unnamed

Hudvårdshögskolan utbildar dig till expert inom hudvård, kroppsvård och spa

Brinner du för skönhet och framförallt hudvård? Hudvårdshögskolan IBS erbjuder en Hud- och Spaterapeut utbildning i världsklass med fokus på specialiserad hudvård.

Utbildningar

  • Deltid
  • Heltid

I över tjugo år har Hudvårdshögskolan IBS försett branschen och näringslivet med välutbildade hud-och spaterapeuter. Tack vare en erfaren lärarkår i kombination med Exuviance medicinskt utvecklade hudvård och en rad andra näringslivsexperter ser de till att du som studerande får en gedigen och hög yrkeskompetens.

“Våra samlade erfarenheter blir dina nya kunskaper!”

Utbildningen innehåller alla de traditionella behandlingarna som en hud- och spaterapeut förväntas kunna. Teori om människokroppens anatomi och fysiologi, sjukdomar och avvikelser, om hud- och skönhet, hårborttagning/IPL, fysikalisk terapi, spaverksamhet och affärsmannaskap. Därutöver utbildas du i de moderna apparaturbehandlingstekniker som finns på marknaden.

Varför välja just Hudvårdshögskolan IBS?

1. Hudvårdshögskolan IBS har ett nära samarbete med Exuviance och deras professionella produkter samt en rad andra näringslivsexperter

2. Du anpassar utbildningsformen till att passa just dina förutsättningar och väljer den inriktning som intresserar dig mest.

3. Hudvårdshögskolan IBS är enda hudterapeutskolan i Skandinavien som leder till både ITEC och CIDESCO examen.

“Vi förverkligar dina drömmar och utbildar dig till ett spännande, utvecklande och fantastiskt yrke!” 

Utbildningsstarter 2019

Välj att studera heltid eller deltid.

  • Heltid: 4/2 och 26/8
  • Deltid: 21/1 och 19/8

Läs mer på: www.beautyschool.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras