HOS7
HOS1
HOS13

House of Shapes – gym på Södermalm

House of Shapes är ett gym på Södermalm där träning ska vara roligt. Här står dansen i centrum och gammal som ung kan både lära sig grunderna och ta nya steg. Utöver det stora utbudet av danskurser finns här även ett komplett gym och PT.

Gym

  • Crossfit
  • Fria vikter
  • Gruppträning
  • Massage
  • Personlig tränare

House of Shapes – dansant gym på Södermalm

Beskriving

– Vi är både en danskola och ett centralt beläget gym på Södermalm. Vi har danskurser för alla åldrar och alla stilar och vi har även utbildning för dansare med antagning genom audition. Man kan med andra ord säga att vi är starkt nischade på dans. Jag skulle också vilja påstå att vi har Stockholms bredaste gruppträningsutbud.  Vi har riktig dans på schemat blandat med Powerfys, yoga, Boxning, Tai Chi och mycket mer. Plus ett komplett gym med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner. Dessutom finns tillgång till PT och massage, säger Annica Sigfridsson, Platschef på House of Shapes.

Som första Fitnessklubb kan House of Shapes erbjuda riktiga dansklasser på gruppträningsschemat. Professionella koreografer och dansare leder klasserna och koreografin byts varannan vecka. Två nivåer finns; Gul för dig som vill ta det lite lugnare både vad det gäller tempo och koreografi. Och Turkos för dig som vill ha en större utmaning i koreografin och en fysiskt tuffare klass.

– Vi vänder oss till alla! Det är det som är det unika med House of Shapes. Du kan välja att bara träna i gymmet och lyfta vikter, eller dansa varenda dag hela veckan, eller gå en danskurs 13 gånger på en termin och utveckla din dansteknik och personliga stil. Vi har även seniorträning och tar emot dig som ordinerats Fysisk aktivitet på recept.

Vad ryms under ett och samma tak? Jo, hos House of Shapes finns danskola med danskurser för alla åldrar och i alla stilar med fem olika dansstudios. Här kan barnen gå på dans från tre års ålder och sedan finns det även hiphop- och andra dansstilar för vuxna. Dance & Fitness. Balett och Boxning under samma tak.

– Hos oss finns riktig dans på gruppträningsschemat. Som exempel kan jag nämna Balett Bar, Feminine Vibe, House, Jazz och Hiphop. Det ska vara kul att träna och det är ju kul att dansa!

NYHET! House of Shapes har precis lanserat PT 30 EXPRESS:

PT 30 EXPRESS
Inga ursäkter, nu får du tid. Vi ger den till dig!

Detta är en form av Personlig Träning för dig som tycker det är svårt att hinna med schemalagda 1-timmespass varje vecka. Eller för dig som helt enkelt tycker att 30 minuter är en lagom dos och hellre tränar intensivt 1 – 3 gånger per vecka istället. Passen är intensiva och passar alla oavsett nivå och erfarenhet.

Vi jobbar med kondition, förbränning, vikt och välmående allt efter ditt behov av träning. Prata med Jenny Bohlström eller Viktor Walden om du är nyfiken!

Prislista

Enstaka tillfälle: 30 min 450 kr
Paketpriser: 12 x 30 min. 5100 kr  (425 kr per 30 min), alt. 24 x 30 min. 9600 kr (400 kr per 30 min)

House of Shapes rekommenderar att man kommer förbi deras gym på Södermalm och tar sig en titt på lokalen eller varför inte provträna?

Bekvämligheter

House of Shapes erbjuder bland annat Personlig träning, massage, tillgång till bastu och ett brett urval av gruppträning.

Priser

Medlemskapet kostar 499 kronor per månad där uppsägningstiden endast är två månader. Dessutom finns styrketräningskort för 349 kronor per månad för den som föredrar gymmet framför danslokalen. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras