Mälarö-Träningsverk

Funktionell och högintensiv träning för alla

Mälarö Träningsverk erbjuder ett stort utbud av gruppträning, gym och personlig träning. Inom kort öppnar de sin nya anläggning med fokus på högintensiv och funktionell träning.

Hos Mälarö Träningsverk tränar du i en personlig och inspirerande anläggning med utsikt över sjön. Förutom gym och gruppträning erbjuds även cykel- eller löpgrupper samt personlig träning.
– Nu har våra personliga tränare även utbildat sig till Weight Trainers. Det innebär att de har specialkompetens för dig som vill gå ner i vikt, säger Michael Steenhouwer, personlig tränare och Reebok Master Trainer.
Innan årets slut kommer Mälarö Träningsverk att öppna en ny fristående anläggning centralt på Ekerö. Det nya konceptet kommer att rikta in sig på funktionell och högintensiv träning i mindre grupper.
– Vi har rustat upp en gammal industrilokal med högt i tak och öppningsbar garagedörr. Mellan fyra väggar kommer det att finnas allt ifrån romerska ringar, skivstänger och kettlebells till hantlar, ringar och rep. Här kommer vi att köra träningspass kallade WODs (work out of the day). Passen består av teknikträning och därefter tio till trettio minuter effektiv träning.
Samtliga WODs leds av erfarna tränare och det kommer även att finnas pass för de yngre barnen.
– Att träna funktionellt innebär att springa, hoppa, böja, sträcka, dra, pressa, rotera och lyfta – precis sådana rörelser som vi gör i vardagen. Det är en effektiv träningsform där både styrka, koordination, smidighet och kondition utvecklas. Samtidigt som det är grymt kul!

Beskriving

Mälarö Träningsverks startades 2003 och har som målsättning att få människor- oavsett ålder och kön- att känna glädje och samvaro genom träning. Vi har en inspirerande, personlig och trivsam anläggning vid Mälarkanten. Våra instruktörer är välutbildade och peppar, inspirerar och hjälper dig på vägen till ett gladare och starkare liv! Vi har ett stort utbud av gruppträning och gym.

Bekvämligheter

Stort utbud av enskild träning, gruppträning samt personlig träning. Barnpassning och barnaktiviteter.

Priser

Kontakta Mälarö Träningsverk här för mer information.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras