Freys Health Club

Freys Health Club är träningsstudion för dig som värdesätter hög kvalité och ett personligt engagemang.

Hos Freys Health Club på Rådmansgatan möts du av en avslappnad och personlig miljö. Här når du ditt träningsmål vare sig du vill gå ner i vikt, bli av med ryggproblem eller toppa formen inför Vasaloppet.

– Vi har skapat en lite lugnare träningsstudio där varje individs välmående står i fokus. För oss är det viktigt att alltid finnas tillhands för våra medlemmar. Genom att ha ett begränsat antal medlemmar skapas en familjär atmosfär. Här behöver du inte köa och trängas med andra motionärer, säger Andreas Akhgar, personlig tränare på Freys Health Club.

I träningsstudion bedrivs framför allt personlig träning. Teamet består av Andreas Akhgar och My Isacson Hjortzberg som båda är licensierade personliga tränare, samt naprapaten Teemu Tuomi.

– Vi har ett nära samarbete med varandra. Jag rekommenderar mina kunder att börja med en kroppsanalys hos Teemu för att se om det finns eventuella svagheter och obalanser i kroppen. Utifrån analysen skapar vi ett individuellt träningsprogram eller ger rekommendationer till den som vill träna på egen hand. Konceptet har blivit väldigt lyckat och kunderna når jättebra resultat.

Balansen mellan träning, kost och vila är en central del hos Freys Health Club. Framöver kommer Andreas att använda sig av NLP (Neuro Lingvistik Programmering) för att förstärka positiva beteenden och förminska begränsande tankemönster.

– Hälsa handlar inte om att ha en tvättbräda eller att gå på dieter. Det är viktigt att må bra inombords. Genom NLP kan jag coacha på en djupare nivå för att skapa en hälsosam livsstil som håller på sikt.

Beskriving

Bekvämligheter

Priser

Årskort: 3 200 kr

Halvårskort: 1 900 kr

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras