yoga_str
Pool
Wheel-2
spa-2
Wheel
utsikt-pool_4

Elements Spa – Clarion Hotel Stockholm

Ett stenkast från tunnelbanan vid Skanstull, Södermalm, finner du Elements Spa, en del av Clarion Hotel Stockholm, med spa, gym, gruppträning och en rad välgörande behandlingar som din kropp längtar efter.

Gym

  • Fria vikter
  • Gruppträning
  • Massage
  • Personlig tränare
  • Simbassäng

Spa

  • Ansikte
  • Kropp
  • Massage
  • Peeling

Elements Spa – din hälsoboost på Clarion Hotel Stockholm

Lyxig avkoppling

På Elements Spa hittar du ditt rätta element – oavsett om du vill ha en mysig tjejkväll, arrangerar ett företagsevent eller söker egentid med guldkant. Lokalerna är ljusa och tysta, fredade från trafik och storstadspuls, och utsikten bjuder på Årstavikens lummiga grönska. Alla spabesök inkluderar entré, morgonrock, tofflor och handduk liksom full access till pooler, bastu, relax och gymfasciliteter.

Träning

Du har tillgång till ett välutrustat gym för såväl kondition som styrketräning, yogastudio och ett inspirerande gruppträningsutbud som bland annat erbjuder Body Wheel – ett nytt, funktionellt koncept med fokus på styrka och balans. Du hittar alltid aktuellt schema på hemsidan där du också gör din bokning.

Behandlingar

På behandlingssidan kan du exempelvis koppla av med en klassisk massage, ansiktsbehandling eller Elemis Spa Ritual. En djuprengörande process för hela din kropp som främjar såväl cirkulation som immunförsvar. Med exklusiva produkter från Elemis, bastu, dusch och personalens hjälp genomför du behandlingen på egen hand, i lugn och ro. Flertalet av Element Spas behandlingar går också att njuta i par och kan med fördel kombineras med en övernattning på Clarion Hotel – en perfekt avrundning på en perfekt dag.

Bekvämligheter

– Generösa öppettider.

– Spabar med välgörande mat och dryck.

– Torr och ångbastu.

– In och utomhuspool med magisk utsikt!

– Morgonrock, handduk och tofflor till alla besökare.

Priser

Prisexempel i urval:

– Elemis Spa Ritual: 250 KR (Kan köpas på plats eller redan vid din bokning.)

– Ansiktsbehandling 50 minuter: 995 KR (Gäller måndag-torsdag)

-Sunday Sprunch – Brunch + Spainträde: 595 KR (Gäller endast söndagar)

– Dag-Spa: 295 KR (Gäller måndag-till torsdag)

Samtliga priser är dynamiska och varierar beroende på val av dag och tidpunkt. Besök hemsidan för aktuella erbjudanden och bokning: www.elementsspastockholm.com

 

Text: Jennie Nysted, Frilansskribent och gruppträningsinstruktör

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras