Bounce1
Bounce2

Bounce – hoppa dig hälsosam

BOUNCE är en värld där väggen blir golv och gravitationslagen inte längre gäller. Med mer än hundra sammankopplade trampoliner, studsmatta-spökboll, slamdunk, free running- och parkourbana gör Bounce nu actionsporter tillgängliga för alla!

Gym

  • Bemannat alla öppettider
  • Gruppträning
  • Rehabilitering

Beskriving

I Kungens Kurva i Stockholm och Toftanäs i Malmö kan du få hoppet tillbaka! (Om du skulle ha tappat det vill säga). Att hoppa trampolin anses även av många vara en av de mest effektiva träningsformerna, då det är en skonsam träning, som tonar muskler, förbättrar koordinationen och framförallt är otroligt roligt.

Förutom att det är väldigt roligt finns det många hälofördelar med att BOUNCA:

1. En studie som utförts av NASA fann att 10 minuters studsande är en bättre kardiovaskulär träning än 33 minuters löpning. Att BOUNCA på en trampolin stimulerar också flödet och bidrar till att befria kroppen från gifter.

2. Att BOUNCA ökar både medvetenheten om din kropp och känslan av balans och koordination. Gymnaster och akrobater använder ofta trampoliner för att förbättra koordination och kroppskontroll i luften.

3. Även om studsande ger en intensiv träning för muskler och ben, så absorberar trampolinen 80 procent av stöten från studsen. Så till skillnad från löpning eller tennis, ger trampolinen din kropp en allsidig träning som samtidigt minskar risken för ledskador. Detta är alltså särskilt fördelaktigt för personer som har nedsatt rörlighet eller genomgår rehabilitering.

4. Både muskeltoning och smidighet förbättras, samtidigt som ditt kroppsfett reduceras genom att BOUNCA. Regelbunden användning av en trampolin kan också hjälpa till att förbättra din hållning och din generella muskelhälsa.

5. Att regelbundet BOUNCA kan bidra till ökad ämnesomsättning, och G-kraften man känner på en trampolin bidrar till att dina celler blir starkare, vilket leder till ett bättre immunförsvar.

6. Att BOUNCA minskar risken för benskörhet, frakturer och osteoporos, då skelettet utsätts för upprepad lätt belastning och leder till att benen blir starkare.

7. När man BOUNCAR ökar mängden av endorfiner i hjärnan, vilket hjälper till att minsta stress, ångest och nedstämdhet. Regelbundna sessioner hjälper dig att slappna av, främja bättre sömnmönster och ge mer energi.

Välkommen att prova själv! Mer information och priser hittar du här: www.bounceinc.se

Text: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Bekvämligheter

– Barnkalas

– Företagsevent

– Café

– Instruktörer

– Finns även i Stockholm och snart i Göteborg

Priser

Klicka här: https://www.bounceinc.se/malmo#/

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras