50325_unnamed

Bli smidigare, starkare och mer närvarande – på Göteborgs Yoga Centrum

Yoga

  • Gravid yoga
  • Iyengar yoga

Mitt i centrala Göteborg i de gamla kvarteren vid Kronhusbodarna, ligger Göteborgs Yoga Centrum – ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade yogacenter. Här har det i över 25 år erbjudits kvalificerad yogaundervisning av internationellt utbildade yogalärare, under ledning av Leela G Hansen.

På Göteborgs Yoga Centrum utövas den aktiva och stärkande Iyengaryogan. Här kan du som aldrig provat yoga få din första introduktion, och du som har utövat yoga länge kan fördjupa dina kunskaper. Det finns även möjlighet att utbilda sig vidare till Iyengaryoga-lärare, och utöver Iyengaryogan erbjuds också gravidyoga, lättyoga, företagsyoga, olika helgkurser och workshops, samt en välsorterad yogabutik.

Flexibilitet och kontinuitet

På Göteborgs Yoga Centrum erbjuds de flesta yogaklasser som kurser på 4 till 14 tillfällen, då detta ger större kontinuitet samt bättre och mera personlig undervisning. Då det hålls ca 35 klasser i veckan finns det många möjligheter att ta igen en missad klass, så på det sättet har du både flexibiliteten att gå på yoga när du har tid och kvaliteten att tillhöra en bestämd grupp och lärare.

Öppet året om

Centret erbjuder yogaundervisning alla veckans dagar. Det finns kurser på morgonen, på förmiddagen, under lunchtid, tidig eftermiddag och sen kväll. På sommaren är det mesta av undervisningen som drop-in yogaklasser.

Iyengaryoga

På Göteborgs Yoga Centrum utövas yoga enligt BKS Iyengar. Han har förnyat den fysiska yogan och gjort den mera vänlig för kroppen genom att göra den ännu mer anatomiskt följsam.

Iyengaryoga är en aktiv form av yoga. och lärarna på Göteborgs Yoga Centrum är speciellt utbildade för att kunna observera och korrigera deltagarna. Syftet är att uppnå fysisk och psykisk stabilitet och välbefinnande. Du kommer att förbättra kroppshållningen, bli smidigare, starkare, samt få högre kroppsuppfattning, koncentration och närvaro.

Så du som alltid har drömt om att börja med yoga, eller du som vill ta ditt yogautövande till en ny nivå, tveka inte. Läs mer om vad Göteborgs Yoga centrum kan erbjuda här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras