massage

Bergqvists massage & friskvårdsutbildningar

Bergqvist är specialister på utbildningar inom massage, friskvård och till personlig tränare. Skolan har massageutbildningar och kurser i massage på alla nivåer, från yrkesutbildningar till massageterapeut ner till 2-dagars massagekurser för nybörjare. Bergqvist anordnar också ett antal vidareutbildningar för massageterapeuter. Inom personlig träning finns en yrkesutbildning till licensierad personlig tränare.

Yrkesutbildningar


Klicka på länkarna för att läsa mer om respektive utbildning:
Personlig tränare, EHFA ackrediterad
Massageterapeut, BSM Certifierad
YH-utbildningar till Massageterapeut eller Medicinsk massageterapeut

Vidareutbildningar:
Personlig tränare, steg 2
Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden
Strain and counterstrain
Medicinsk Fibromassage
Kinesiologytejpning
Fördjupning i idrottsmedicin
Avancerad undersöknings- och behandlingstekniker
Triggerpunkter

Läs mer:
Schema över kursstarter
Beställ information

Beskriving

Bergqvists massageskola är medlem i Branschrådet Svensk Massage. Proven för att bli av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör ingår i yrkesutbildningarna. Skolans yrkesutbildningar inom massage står också under statlig tillsyn hos Myndigheten för Yrkeshögskolan och läser man på heltid är de CSN-berättigade. Utbildning till personlig tränare är ackrediterad av EHFA (European Health and Fitness Association) vilket innebär att Bergqvists licens som PT är kvalitetssäkrad. Skolan har två utbildningar som ligger under Yrkeshögskolan, Massage- och friskvårdsterapeut respektive Medicinsk massageterapeut. Att anordna YH-utbildningar ställer stora krav på kvalitet och arbetsmarknadsrelevans.

Bekvämligheter

Boende och förbindelser:
De flesta som studerar hos Bergqvist pendlar. Linköping har bra tåg- och bussförbindelser men skolan förmedlar kontakter på bra och billigt boende om det önskas. Klicka på följande länk för att läsa mer om detta: Finansiering, boende och förbindelser

Priser

Se Bergqvist hemsida för mer information om respektive utbildning och priser: www.massageutbildningar.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras