balansonline1_0

Balans Online – Medicinsk Yoga och Mindfulness för alla

Balans online är en terapeutisk onlinetjänst, baserad på medicinsk yoga (Mediyoga) och mindfulness. Har du sömnproblem, ångest, är stressad eller kanske har ont någonstans? På Balans online finns massor av övningar, anpassade efter just ditt problemområde.

Gym

  • Alternativ under 500 kr månad
  • Rehabilitering

Beskriving

Läkarkåren var länge skeptisk till den här typen av egenvård, men sen 1998 har det gjorts omfattande forskning i området, och nu finns både Mediyoga och Mindfulness ett växande antal vårdenheter i Sverige.

Balans Online startades 2015 av Göran Boll och Sara Emilionie. Göran som är internationellt diplomerad Yoga- och Meditationslärare har utbildat hundratals lärare och terapeuter i yoga. Sara, yogaterapeut och mindfulness instruktör har skapat metoden MIMY (Mindfulness & MediYoga) och program hon skapat testas i stora hjärtstudier på svenska sjukhus.

Tjänsten Balans Online är baserad på 20 års erfarenhet av yogisk terapi, förankrat i svensk och internationell vetenskaplig forskning, och nu erbjuds dessa tidlösa och kraftfulla tekniker till dig, helt oberoende av ålder eller tidigare erfarenheter.

Du kan använda Balans Online på alla dina enheter, till ett mycket lägre pris jämfört med liknande tjänster, då Göran och Sara vill att alla ska ges möjlighet att få tillgång till dessa unika verktyg för bättre hälsa och balans.

De flesta övningar visas även sittande på stol, så de passar för alla åldrar och även rullstolsbundna.

Du berättar helt enkelt för systemet vilka områden du vill arbeta med t.ex. rygg, sömn, mage, smärta eller stress etc så väljer systemet ut förslag på övningar åt dig. Du kan skapa spellistor med dina favoritövningar, välja den tid du vill avsätta för träningen, och övningarna kommer automatiskt att lägga sig i – ur ett yogiskt perspektiv – rätt ordning.

Balans Online syftar till att lära dig använda dessa metoder på ett sätt som ger dig ökad livskvalitet, och minskad upplevelse av stress i din vardag.

Läs mer om tjänsten, fördelar och forskning på Balans Onlines hemsida.

Skapad av – Jennie Kilgren – Copykatt.se

Bekvämligheter

– Effektiva tekniker i hemmets lugna vrå

– Plattformsneutral

Priser

Läs om de olika abonnemangen här: https://www.balansonline.se/om-oss/abonnemang/

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras