Green Line vegan BCAA

Budofitness
BCAA framställd på majs

Förra veckan fick jag hem ett paket från budofitness innehållande Green Line Vegan BCAA 4:1:1 i smak av mango. Jag har under veckan som gick tagit en skopa i med mig i shaken till gymmet och druckit den under träningen. Det ska bli spännande att se hur BCAA’t kommer hjälpa mig med mina framsteg och min träning.

Produktbeskrivningen lyder:

  • Ett av marknadens första 100%-iga helveganska BCAA-tillskott
  • Stimulerar muskeluppbyggnad
  • Minskar mental trötthet

En BCAA som garanterat är helt vegansk och framställd av majs. De fräscha smakerna kommer ifrån helt naturliga smakaromer och den är givetvis både mjölk- och laktosfri såsom GMO-fri! Och ni hittar kosttillskottet HÄR. Jag tycker att den smakar superbra, och ibland kan det hjälpa mig att bara ha något annat än vatten i vattenflaskan för att ge mig en extra inspirationskick och få iväg rumpan till gymmet.

Ha en fin vecka, PUSS & KRAM
Inga kommentarer