Nakenbad

Äventyr

Dessa härliga dagar på Gotland har verkligen bjudit på spridda erfarenheter och upplevelser. Vi har badat nästan varje dag, detta trots stundvis höstiga vindar och stora mörka moln. Igår började jag faktiskt dagen med ett dopp spritt språngande naken! F tyckte jag var galen, men det tycker nog han för jämnan om mig. Stenstranden var vidsträckt och helt öde, långt bort i fjärran guppade en segelbåt, ett flygplan dundrade förbi och mitt bland allt detta badade jag. F vågade inte riktigt vara lika vild och galen så han behöll kalisipperna på. (*host* fegis *host* Haha, nej då jag dömer ingen, alla får bada som dom vill.)

Bistro Albatross

När vi var uppe på Fårö besökte vi även Bistro Albatross som är en väldigt underlig restaurang. De serverar toppklassig mat och servitörerna både bryter på franska och beter sig som att de befann sig mitt bland Paris fashionabla gator.

Det ligger helt bortglömt ute på Fårö, och man slår sig ned vid ett vingligt bord på omaka stolar. På något sätt blir det charmen i det hela, och hur som helst får man inte mycket tanke över till att analysera inredningen eftersom utsikten tar andan ur en! Restaurangen ligger belägen på en höjd med vid utsikt där man ser hur hav möter himmel vid horisonten.

PUSS & KRAM
No Comments Yet
Sporthälsa bbb