Liste gård Gotland

Bed & Breakfast på Gotland

Lyx i sin fulla bemärkelse! Liste gård på Gotland är ett supermysigt B&B som ligger i Norrlanda. Vi anlände vid kl 19 och blev varmt välkomna av husmor Sara. Det var lugnt på gården eftersom högsäsongen precis har dragit förbi. Jag och F var de enda gästerna på gården förutom en dansk kvinna med sin rufsiga hund, och efter att Sara hade visat oss runt lämnade hon oss till lugnet.

Köket

Eftersom lågsäsongen precis hade inletts fick vi sköta oss själva, och det var väldigt skönt. I den lilla köks-stugan fick vi sköta serveringen själva, och vi försåg oss med några kvällssnacks som vi mumsade på medan vi spelade olika spel och tog ett kvällsdopp i spaavdelningen.

Spadelen
Frukost

Kl. nio slog jag upp ögonen, och ut från rummet som vi sov i kunde jag blicka ut över en solig åker. F vaknade och var sugen på frukost han också. Rostade mackor, yoghurt, kokt ägg, espresso och mer njöt vi av i det lummiga orangeriet.

Orangeriet
… och även bad innan avfärd

Efter att ha laddat upp med frukost och städat ur rummet kunde vi inte hålla oss från att återigen kliva ned i den 38-gradiga poolen. Där stannade vi ett bra tag och satt med varsin bok och filosoferade.

Liste Gård rekommenderas varmt, och jag hoppas jag kommer kunna besöka den vackra platsen igen. PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb