Felaktig kroppsuppfattning

Morgonkaffet!

Regnet smattrade mot fönsterrutan och jag slog upp mina ögonlock och blickade ut över en stilla parkering. Ut ur min varma sovsäck stack enbart huvudet ut och något stel rätade jag upp mig själv till sittande i den tillbakalutade förarstolen. Vi sov i bilen!

Gotlands mark är nu under våra fötter och vi guppade i land 01:45. Då var vi så pass trötta att vi bara åkte upp till den närmaste och lugnaste parkeringen, vevade tillbaka stolarna och slocknade. Förvånansvärt nog kände vi oss riktigt utvilade när vi vaknade, och bestämde oss direkt för att upptäcka Visby och ta skydd från eventuella skurar på något café.

Glasblåseri
BRAK!

Mot eftermiddagen började vi lägga upp en strategi inför kvällen. Vi har inte bokat massor av olika boende, eftersom vi vill åka runt så som vi känner på ön. Som backup har vi dock med ett tält, och eftersom kvällen var fin kändes det helt rätt att hitta ett vackert ställe att sätta upp det på. Det som saknades vår camping var två strandstolar.

Vi begav oss till Jula och spanade in några röda campingstolar. Jag studsade runt som vanligt som ett energiknippe och tänkte provsitta demo ex’et. Då sa det BRAK, och jag fastnade med rumpan genom stolen nere på golvet. Där satt jag fast i ingången till varuhuset och skrattade tills det inte fanns någon luft kvar. Inte visste jag att jag jag vägde 110 kg+, men klart och tydligt stod det på infolappen att den inte klarar mer än 110 kg

Passerande frågade hur det var fatt, men vi kunde inte sluta skratta tillräckligt länge för att ge ett sammanhängande svar. Tro det eller ej.. det blev två röda campingsolar därifrån. Jag tänkte att en stol som kan bjuda på så mycket glädje måste ju självfallet följa med på vår semester.

Ruiner

Visby och Gotland är verkligen en av mina favoritplatser här på jorden. Det är så otroligt vackert, och nu när det inte ens är någon speciell vecka här på ön (ex. medeltidsveckan etc.) så är gatorna lugna och vi traskar runt här i vår egen takt.

Middagsmacka

Om jag väger 110 eller ej får bli en fråga en annan dag, haha, nu fortsätter vårt äventyr här och nu! PUSS & KRAM

No Comments Yet