Det bästa som finns

Apelsin och Mangosmoothie

​Godmorgon!

Igår gjorde jag iordning denna smarriga skapelse till mellanmål på förmiddagen!

Det positiva med att vara hemma och plugga en hel dag är att man kan göra lyxiga mellisar. Men eftersom man sitter flera timmar i sträck och glor på samma väggar så blir jag tillslut helt sinnessjukt trött på allt som har med plugget att göra. Nu är det iallafall bara en dag kvar till tentan, så det är bara bita ihop och få in de sista kunskaperna.

Hoppas att ni får en skönare dag än mig, PUSS & KRAM 

Inga kommentarer
  1. Du bara mixar ner allt i mixern eller? Såklart utan skal fattar jag ju, men tycker det blir lätt klumpar när jag gör smoothies med apelsin -.-
    Kommer gå super på tentan! 😊

  2. Ser så himla gott ut!!
    Jag håller just nu en tävling på min Instagram där man man chansen att vinna valfri bikini från todieforswimwear. Vill du ha chans att vinna så finns mer info på min blogg och direktlänk till min Instagram! 😊