Horseback Riding Pafos

Imorse vaknade vi av väckarklockan vid 08. Trots att vi är på semester är det inga latmaskar som masar runt här på Cypern! Efter en god frukost ställde vi oss utanför lobbyn där vi blev upphämtade.

Eagle Mountain Ranch

Solen strålade och vi åkte med i bilen upp upp upp för berget. Väl uppe blev vi väl bemötta av hästskötaren Georgia som bad oss fylla i kontakt formulär, eller som F sa “vi skriver bort rättigheten att klaga om vi dör”.

Hjälmarna knäpptes på och upp i sadeln svingade vi oss. Hästarna var underbara! Min Woppie var lugn, stark och med en bra gaspedal, vilket jag fick tillfälle att prova på en utsträckt grässlätt. Idag var det första gången F red, vilket han fick göra på snälla (men i F’s tycke: bångstyrig och hungriga) Ramone.

Ömma ben och rumpor

Vi fick se ut över havet, apelsinodlingar och massor av vackra vyer. Efter tre timmar var vi rejält trötta i både benen och huvudet. I safari paketet som vi köpte ingick lunch, vilket vi tog vid en närliggande restaurang! Äta som en häst!? Jajamän, efter förrätten beställde jag revbenspjäll med grönsaker och pommes. Med glass till efterrätt linkade vi ut på våra ömma ben och tackade ranch ägarna för hela upplevelsen!

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb