Helggodis.

Fredag kväll och jag kom på att jag borde lägga upp något godis till helgen. Kollade i skafferiet och hittade som vanligt mörk choklad och så råkade jag ha en burk jordnötssmör i kylen 😉

Vad gör man då av detta? Jo, ett superenkelt och vettigare alternativ till fylld chokladmuffins. Det här gör man på några minuter och förutsatt att man gillar jordnötssmör och mörk choklad lovar jag att ingen kommer blir besviken.

Fredag kväll och jag kom på att jag borde lägga upp något godis till helgen. Kollade i skafferiet och hittade som vanligt mörk choklad och så råkade jag ha en burk jordnötssmör i kylen 😉

Vad gör man då av detta? Jo, ett superenkelt och vettigare alternativ till fylld chokladmuffins. Det här gör man på några minuter och förutsatt att man gillar jordnötssmör och mörk choklad lovar jag att ingen kommer blir besviken.

  • Smält ca 50-60 gram mörk choklad i ett vattenbad.
  • Fyll ca 1/3 del av mini muffinsformarna med choklad (ca 7-8 st)
  • Ställ in i frysen ca 15 min
  • Ta ut och klicka i lite ekologiskt jordnötssmör (jag väljer alltid Green Choice)
  • Smält ytterligare ca 50 gram mörk choklad i ett vattenbad och klicka i formarna till de blir fulla.
  • Ställ in i frysen ca 20 minuter. Jag tycker inte de behöver vara stenhårda.

sites/default/files/IMG_6164.JPG

Trevlig helg !

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer