Köttfri måndag

I dag var jag väldigt hungrig när jag vaknade och eftersom det blev sovmorgon fyllde jag på ordentligt innan jag begav mig till gymet för att träna.

I dag var jag väldigt hungrig när jag vaknade och eftersom det blev sovmorgon fyllde jag på ordentligt innan jag begav mig till gymet för att träna.

sites/default/files/IMG_5192.JPGDet är lätt att äta en nyttig och välkomponerad frukost, det gäller bara att vänja sig vid att äta ordentligt och inte bara dricka en kopp kaffe och sedan springa iväg till jobb eller skola. Man orkar så väldigt mycket mer med en bra start och slipper trötthet, sötsug och hunger efter någon timme. Min frukost i morse blev keso, lite grönsaker, 2 ägg och vattenmelon. Mätt och full av energi begav jag mig till gymet för 1 timmes träning. Idag blev det armarna som fick sitt.

Väl hemma häller jag alltid i mig en proteindrink eftersom jag har lite svårt att äta med en gång efter träningen. Men efter ungefär 1 timme blev det lunch och eftersom det är måndag blev det köttfritt (jag äter visserligen aldrig kött) men för er som gillar kött kan en dag i veckan vikas för köttfria alternativ, tycker jag.

sites/default/files/IMG_5189.JPGDet blev finhackade blandade grönsaker, mathavre, kikärtor, surkål och keso. Väldig gott och nyttigt. Nu är jag mätt och lycklig och ska se om det är tillräckligt varmt i poolen. Då blir det bad 🙂

sites/default/files/motivation 4.jpgEtt klokt citat skickar jag med er idag. Glöm inte bort att träna även om det är semester.

Ha en fortsatt skön dag.

No Comments Yet

Comments are closed